Για να κυβερνήσει το Ποτάμι, χρειάζεται τη ΝΔ

Παρέμβαση στην πόλωση που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες έκανε ο Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Ανδρέας Παπαμιμίκος, επαναλαμβάνει όσασήμερα σημειώνει στο newsbomb.gr, φωτογραφίζοντας ουσιαστικά τους ψηφοφόρους του Ποταμιού.

Ο 35χρονος δικηγόρος υπενθυμίζει τον χαιρετισμό του στο ιδρυτικό συνέδριο του Ποταμιού, κατά τον οποίο είχε πει πως τα δύο κόμματα ανήκουν στην ίδια όχθη, τονίζοντας όμως πως για να μπορέσει να υλοποιηθεί η κοινή πεποίθηση για την αναγκαιότητα των μεταρρυθμίσεων πρέπει η ΝΔ

να είναι πρώτο κόμμα. Με το χαρακτηριστικό τίτλο "Για να «κυλήσει» το Ποτάμι, πρώτη η Νέα Δημοκρατία", ο Γραμματέας της ΝΔ προτρέπει χαρακτηριστικά «τους πολίτες του μεταρρυθμιστικού κέντρου να μην παίξουν τη χώρα στα ζάρια».

Και προσθέτει: «Οποιαδήποτε "ανέξοδη", τρίτη και ουδέτερη ψήφος ουσιαστικά ενδυναμώνει αυτούς που θέλουν τη χώρα απομονωμένη, σε σύγκρουση με την Ευρωπαϊκή Ένωση και την οδηγούν σε χρεοκοπία». Στη Λεωφόρο Συγγρού μάλιστα επαναλαμβάνουν συνεχώς το ίδιο μότο: «Για να μπορέσουν να υλοποιούν όσα προωθεί το Ποτάμι, πρέπει η ΝΔ να είναι πρώτο κόμμα», αφήνοντας να εννοηθεί πως η μεταρρυθμιστική ατζέντα θα πάει περίπατο, αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα