Γευστικές δοκιμές MILNER σε όλη την Ελλάδα

Οι καταναλωτές διαπιστώνουν ότι το MILNER έχει εξίσου πλούσια γεύση με ένα τυρί gouda πλήρες σε λιπαρά

Η επικοινωνιακή εκστρατεία του MILNER -του δημοφιλέστερου κίτρινου τυριού της ελληνικής αγοράς- βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με σειρά γευστικών δοκιμών (taste tests) που διεξάγονται το Μάιο και τον Ιούνιο σε όλα τα γνωστά εμπορικά κέντρα Αθήνας και Θεσσαλονίκης, με σύνθημα: "MILNER Taste test

- Έλα και εσύ! Η γεύση σου... μετράει!".

Παράλληλα, από τις 24 Μαΐου ξεκινάει περιοδεία του MILNER σε κεντρικές πλατείες της Αττικής, συνεχίζοντας, μέχρι και τα τέλη Ιουνίου, με σταθμούς στη Θεσσαλονίκη, τη Λάρισα, το Βόλο, τη Χαλκίδα, την Πάτρα, το Ηράκλειο και τα Χανιά.

Το MILNER, γνωστό για τη χαμηλή του περιεκτικότητα σε λιπαρά, προσκαλεί και... προκαλεί το κοινό να συγκρίνει τη γεύση του MILNER με ένα τυρί gouda πλήρες σε λιπαρά, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι μπορεί να κερδίσει και τους πιο απαιτητικούς φίλους των γευστικών απολαύσεων!

Στη διάρκεια των γευστικών δοκιμών, οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να εκφράσουν την άποψή τους, ενημερώνοντας on-line τη σελίδα του MILNER στο facebook (www.facebook.com/milner.gr) και μεταβάλλοντας αυτόματα το σχετικό μετρητή προτίμησης του κοινού!

Κάθε καταναλωτής που λαμβάνει μέρος στις γευστικές δοκιμές, έχει την ευκαιρία να κερδίσει ως δώρο τυρί MILNER για ένα χρόνο, μέσω κλήρωσης, και να λάβει επιτόπου εκπτωτικά κουπόνια αγοράς τυριού MILNER, μαζί με μία όμορφη οικολογική τσάντα!

Ενημερωθείτε από τη σελίδα www.facebook.com/milner.gr για τις εκδηλώσεις του MILNER σε όλη την Ελλάδα, για να διαπιστώσετε κι εσείς άμεσα τη μοναδική του νοστιμιά. Γιατί, MILNER και γεύση πάνε μαζί!

Keywords
Τυχαία Θέματα