Γάλλος ήταν ο δράστης της αιματηρής ομηρίας στην Καρλσρούη

18:47 5/7/2012 - Πηγή: NewsBomb

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, Γάλλος ήταν ο δράστης της αιματηρής ομηρίας που συγκλόνισε χθες Τετάρτη την Καρλσρούη, στη νοτιοδυτική Γερμανία


«Γνωρίζω ότι είναι Γάλλος και ότι κατάγεται από την Αλσατία», διευκρίνισε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Το θρίλερ ξεκίνησε ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η διαδικασία έξωσης του δράστη από το σπίτι του. Όταν ο δικαστικός κλητήρας πήγε να εκτελέσει την απόφαση έξωσης ο δράστης φέρεται να τον άφησε να μπει στο διαμέρισμα μαζί με τα άλλα άτομα και στη συνέχεια άνοιξε πυρ. Ακολούθως

η περιοχή αποκλείστηκε και περισσότεροι από 200 αστυνομικοί έσπευσαν επί τόπου, μεταξύ αυτών και 40 άντρες των ειδικών δυνάμεων SEK.

Η αστυνομία δεν γνωρίζει προς το παρόν αν ο δράστης είχε και την γερμανική υπηκοότητα. «Γνωρίζω ότι είχε κατοικήσει επίσης σε ένα σπίτι σε μια μικρή κοινότητα της βόρειας Αλσατίας», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, ο οποίος αρνήθηκε να αποκαλύψει το όνομα του δράστη.

Σύμφωνα με την εισαγγελία, τα θύματα, τα οποία "εκτελέστηκαν με συνοπτικές διαδικασίες", ήταν ένας 47χρονος δικαστικός κλητήρας και ένας 33χρονος κλειδαράς, ο νέος ιδιοκτήτης του διαμερίσματος ηλικίας 49 ετών και η σύντροφος του δράστη των δολοφονιών, η οποία ήταν πρώην ιδιοκτήτρια του ακινήτου.

Οι νεκροψίες θα γίνουν αύριο, σύμφωνα με τη γερμανική αστυνομία.

Διαβάστε επίσης:

Πέντε οι νεκροί στο θρίλερ ομηρίας στην Καρλσρούη

Keywords
Τυχαία Θέματα