Γ. Καρατζαφέρης: Δεν θα κάνουμε τους μακιγιέρ του ΠΑΣΟΚ

Σοβαρότητα και υπευθυνότητα ζήτησε από όλους ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, επισημαίνοντας ότι σε πρώτη μοίρα είναι μόνον η Ελλάδα και στη συνέχεια ακολουθούν τα κόμματα.

«Εμείς με την υπάρχουσα κατάσταση, δεν είμαστε διατεθειμένοι να προσφέρουμε τον εαυτό μας ως «μακιγιέρ» και πολύ περισσότερο, ως «μακιγιέζ» των λαθών και των ανομημάτων

του ΠΑΣΟΚ», τόνισε ο κ. Καρατζαφέρης.

Επίσης, ανέφερε ότι κατά την χθεσινή συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, Λουκά Παπαδήμο επανέλαβε την πρότασή του για ένα πιο ευέλικτο και αντιπροσωπευτικό κυβερνητικό σχήμα. «Δεν μπορούμε να έχουμε κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ απλώς με άλλον πρωθυπουργό, αλλά μια άλλη κυβέρνηση», προσέθεσε.

Αναφερόμενος στα Χριστούγεννα, ο κ. Καρατζαφέρης εξέφρασε την ελπίδα ότι όταν περάσουμε το «πολύ δύσκολο 2012, θα μπορούμε να ατενίσουμε ξανά με αισιοδοξία το μέλλον».

«Θέλω να ελπίζω ότι όλοι έχουν αντιληφθεί τη σοβαρότητα της κατάστασης, τις δυσκολίες, ιδιαιτέρως του πρώτου τριμήνου, και θα σκεφτούν όλοι πρώτα την Ελλάδα και μετά τα προσωπικά τους συμφέροντα», υπογράμμισε.

Keywords
Τυχαία Θέματα