Φθινόπωρο στα Goody’s : Μειωμένες τιμές & καταστήματα με νέα αισθητική

Η Goody's, υποδέχεται δυναμικά το φθινόπωρο και σας προσκαλεί όλους σε ένα από τα εστιατόρια της αγαπημένης αλυσίδας!

Η μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση στο 13% από 1/8/2013, έδωσε τη δυνατότητα στη Goody's να προχωρήσει σε επιπλέον μείωση τιμών σε όλο τον κατάλογο αναρτώντας το ειδικό σήμα σε όλα τα εστιατόριά της.

Πλέον οι αγαπημένες γεύσεις του μενού Goody's προσφέρονται σε καλύτερες τιμές, διατηρώντας πάντα τα υψηλά επίπεδα ποιότητας για τα οποία ξεχωρίζει εδώ και τόσα χρόνια.

Τα Good News

δεν τελειώνουν εδώ! Σταδιακά τα εστιατόρια Goody's αλλάζουν πρόσωπο δημιουργώντας ένα υψηλής αισθητικής, υπερσύχρονο και φιλόξενο περιβάλλον. Εκτός από την ανανεωμένη ατμόσφαιρα, προσφέρουν και χρηστικές υπηρεσίες όπως το δωρεάν wi-fi ενώ δημιουργούν και νέες γωνιές ψυχαγωγίας με tablets για ατελείωτο gaming & σερφάρισμα. Η ανανέωση της εικόνας των εστιατορίων έχει ξεκινήσει με τα νέα καταστήματα στο κέντρο της Κηφισιάς, στη Νέα Κηφισιά, στη Γλυφάδα και στο Παγκράτι και σύντομα θα επεκταθεί και σε άλλα σημεία του δικτύου.

Απόλαυσε ένα χορταστικό Extreme Burger ή φτιάξε το burger σου όπως εσύ θέλεις και μπορείς μόνο στα Goody's επιλέγοντας ανάμεσα σε δεκάδες συνδυασμούς. Μήπως όμως να διαλέξεις τη λατρεμένη γεύση ενός Goody's Club, ενός all time classic Cheese, Golden ή Green;

Αγαπημένες γεύσεις, μειωμένες τιμές και νέα αισθητική δημιουργούν μόνο στα Goody's έναν ακαταμάχητο συνδυασμό.

Α! Και δεν ξεχνάμε: Goody's Delivery Service στο 18365

Keywords
Τυχαία Θέματα