Φθινόπωρο-Χειμώνας 2014 - Οι hot τάσεις στο μακιγιάζ

Μεταλλικές λάμψεις, έντονες βλεφαρίδες, τολμηρό eyeliner, nude αλλά και φλογερά χείλη, με καμβά τη γυμνή, λαμπερή επιδερμίδα: αυτές είναι οι…

1. Heavy Metal

Αυτή τη σεζόν οι μεταλλικές σκιές επιστρέφουν δυνατά ως το κυρίαρχο trend στο μακιγιάζ των ματιών. Οι αποχρώσεις παίζουν από το παγωμένο ασημί μέχρι το ζεστό μπρονζέ και ο τρόπος που μπορείτε να τις φορέσετε είναι απλά θέμα διάθεσης: ως ένα άγγιγμα λάμψης στην εσωτερική γωνία των ματιών ή σε όλο το πάνω βλέφαρο μέχρι το κόκκαλο των φρυδιών, όπως πρότεινε ο οίκος Rodarte. Όμως προσοχή: στόχος είναι ένα μοντέρνο, κομψό look γι' αυτό αποφύγετε τις υπερβολές που μπορεί να σας οδηγήσουν στο αντίθετο αποτέλεσμα.

2. Θεϊκές βλεφαρίδες

Βγάλτε από το συρτάρι τις ψεύτικες βλεφαρίδες σας γιατί αυτή τη σεζόν έρχονται πανηγυρικά στο προσκήνιο. Αυτό που είδαμε στις πασαρέλες είναι ένα εφέ τεράστιων βλεφαρίδων που μπορείτε να δημιουργήσετε με 2 τρόπους: είτε φορώντας ένα ζευγάρι ψεύτικες βλεφαρίδες είτε συνδυάζοντας ένα ψαλιδάκι για βλεφαρίδες με γενναίες στρώσεις από μια μάσκαρα για μήκος και διαχωρισμό.

3. Πάρτε τα μολύβια

Το βλέμμα μιλάει ακόμα και χωρίς ίχνος μακιγιάζ – φανταστείτε πόση περισσότερη ένταση μπορεί να αποκτήσει όταν το τονίσετε με ένα μολύβι ή eyeliner. Πολλοί σχεδιαστές πρότειναν ενισχυμένα smokey eyes με μολύβι ή τονισμένο περίγραμμα, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει και πλούσια, έντονη γραμμή στο πάνω βλέφαρο με φορά προς τα πάνω και έξω, για πιο θεατρικό βλέμμα.

4. Color therapy

Μη φοβάστε να πειραματιστείτε με το χρώμα, μια που περισσότερο από ποτέ μπαίνει αυτή τη σεζόν στο μακιγιάζ των ματιών. Από το electric blue μέχρι το έντονο πράσινο , το ροζ και το πορτοκαλί, το χρώμα μπορείτε να το φορέσετε είτε σε όλο το βλέφαρο (αν είστε τολμηρές αλλά και επιδέξιες) ή ως μια πινελιά στην εξωτερική γωνία των ματιών για να απογειώσετε το look σας.

5. Γυμνή, φωτεινή επιδερμίδα

Ο καμβάς για κάθε look: από το πιο μίνιμαλ μέχρι το πιο glam, ο κοινός παρονομαστής είναι ένας, η ομοιόμορφη, φωτεινή επιδερμίδα. Πώς θα την αποκτήσετε: προσφέροντάς της την φροντίδα που χρειάζεται ώστε να είναι φυσικά λαμπερή και υγιής αλλά και αφιερώνοντας χρόνο για να ανακαλύψετε την ιδανική βάση μακιγιάζ, που θα καλύψει τις ατέλειες και θα σας δώσει έξτρα λάμψη με τον πιο διακριτικό τρόπο.

6. Red alert

Χωρίς καμία προσπάθεια, το διαχρονικό κόκκινο κραγιόν συνεχίζει να στρογγυλοκάθεται στις τάσεις και αυτή τη σεζόν. Και πώς θα μπορούσε να είναι αλλιώς, αφού αποδεδειγμένα είναι το χρώμα που μαγνητίζει και κρατάει τα βλέμματα πάνω του!

7. Nude χείλη

Στον αντίποδα του κόκκινου, στέκονται οι nude αποχρώσεις που όμως έχουν τον τρόπο να είναι εξίσου sexy! Φοριούνται άνετα από το πρωί μέχρι το βράδυ, ταιριάζουν σε κάθε στυλ μακιγιάζ και εσείς δεν έχετε παρά να βάλετε στο νεσεσέρ σας το nude που ταιριάζει στον τόνο της επιδερμίδας σας.

Keywords
Τυχαία Θέματα