Φωτιά πήραν τα τηλέφωνα καταγγελιών για τον ένοπλο του Παρισιού

Εξακολουθεί να διαφεύγει της σύλληψης ο ένοπλος που άνοιξε πυρ στην εφημερίδα Liberation και τη Societe Generale του Παρισιού τραυματίζοντας σοβαρά ένα φωτορεπόρτερ.

Τα τηλέφωνα των αρχών έχουν πάρει φωτιά κι εκατοντάδες άνθρωποι καλούν για να δώσουν πληροφορίες.

Οι αστυνομικοί που προσπαθούν να εντοπίσουν στο Παρίσι τον ένοπλο, έχουν στην κατοχή τους "πολλά στοιχεία" και έχουν λάβει "εκατοντάδες τηλεφωνήματα", έγινε γνωστό σήμερα από πηγή προσκείμενη στην υπόθεση.

Η

αστυνομία υποψιάζεται ότι ο άνδρας αυτός με τα ευρωπαϊκά χαρακτηριστικά, ηλικίας 35 ως 40 ετών, είναι ο ίδιος που εισέβαλε την Παρασκευή στην έδρα του τηλεοπτικού δικτύου BFMTV και αυτός που υποχρέωσε έναν οδηγό αυτοκινήτου να τον μεταφέρει κοντά στα Ηλύσια Πεδία αφού προηγουμένως είχε ανοίξει πυρ έξω από τράπεζα στη συνοικία La Defence στο δυτικό Παρίσι.

Η εγκληματολογική υπηρεσία της αστυνομίας στη γαλλική πρωτεύουσα έχει λάβει "πολλές εκατοντάδες τηλεφωνήματα" μετά την έκκληση για πληροφορίες που απηύθυνε χθες το βράδυ ο εισαγγελέας του Παρισιού.

"Πρέπει να τα επαληθεύσουμε και αυτό θα πάρει χρόνο", τόνισε η ίδια πηγή.

Η πηγή αυτή πρόσθεσε ότι εκτός από τα στοιχεία που πρέπει να "φιλτράρει", η εγκληματολογική υπηρεσία έχει στην κατοχή της πολλές φωτογραφίες του ενόπλου από τις εικόνες που κατέγραψαν πολλές κάμερες παρακολούθησης "και άλλο υλικό το οποίο δεν μπορεί να αποκαλυφθεί".

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η αστυνομία βασίζεται πολύ στη μαρτυρία του οδηγού στο αυτοκίνητο του οποίου ο ένοπλος παρέμεινε για 20 λεπτά περίπου.

Διαβάστε επίσης:

Γαλλία: Σε συναγερμό το Παρίσι για τον ασύλληπτο δράστη των επιθέσεων

Δείτε τον δράστη που σκόρπισε τον τρόμο στο Παρίσι (Pics+Vid)

Με εντολή Ολάντ περιφρουρούνται τα ΜΜΕ

Ανθρωποκυνηγητό στο Παρίσι για τον ένοπλο που σκόρπισε τον τρόμο

Πυροβολισμοί έξω από τράπεζα στο Παρίσι

Γαλλία: Άγνωστος άνοιξε πυρ στην εφημερίδα Liberation

Keywords
Τυχαία Θέματα