Φέργκιουσον: Νεκρός ένας 20χρονος

Πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί σε κάθε γωνία των ΗΠΑ προκειμένου να εκφράσει την οργή του για την απόφαση της δικαιοσύνης…

Εν τω μεταξύ η αστυνομία του Σεν Λούις ταυτοποίησε τα στοιχεία του 20χρονου που βρέθηκε νεκρός κοντά στο σημείο του φόνου του Μπράουν.

Πρόκειται για τον Ντεάντρε Τζόσουα, ο οποίος που πυροβολήθηκε και στη συνέχεια πυρπολήθηκε.

Όπως δήλωσε στην εφημερίδα του Σεν Λούις «Post

Dispatch», ο αρχηγός της αστυνομίας, Τζον Μπέλμαρ, δεν υποβαθμίζει την πιθανότητα ο θάνατος του 20χρονου να συνδέεται με το κύμα βίας που ρήμαξε τη Δευτέρα το Φέργκιουσον.

Ο άτυχος νεαρός βρέθηκε νεκρός πίσω από τη ρόδα μίας Πόντιακ σε πάρκινγκ, ακριβώς στον κάτω δρόμο από το σημείο που σκοτώθηκε ο Μάικλ Μπράουν από τον Ντάρεν Γουίλσον.

Ο Τζόσουα είχε πυροβοληθεί στο κεφάλι, ενώ για την πυρπόλησή του είχε χρησιμοποιηθεί εύφλεκτο υλικό. Ωστόσο, σύμφωνα με την αστυνομία η φωτιά έσβησε μόνη της και ο νεαρός έφερε τραύματα στα χέρια, τα δάκτυλα και στα πόδια του.

Την ίδια ώρα εκατοντάδες μέλη της εθνοφρουράς των ΗΠΑ έχουν αναπτυχθεί στο Φέργκιουσον καθώς ο αριθμός των διαδηλωτών συνεχίζει να αυξάνεται έξω από το αστυνομικό τμήμα της πόλης, μεταδίδει το τηλεοπτικό δίκτυο CNN.

Ο κυβερνήτης της πολιτείας κάλεσε τους πολίτες να διαδηλώσουν ειρηνικά και να αποφευχθούν περαιτέρω ζημιές σε ιδιοκτησίες.

Πολλοί είναι αυτοί που έχουν εκφράσει την ανησυχία τους ότι πιθανόν η κατάσταση στο Φέργκιουσον εξελιχθεί βίαια καθώς οι διαδηλωτές κατακλύζονται από οργή σχετικά με την απόφαση του δικαστηρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα