Φερέιρα: «Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο»

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού συνεχάρη τον αντίπαλο για την πρόκρισή του στην επόμενη φάση του κυπέλλου και τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να μάθει από τέτοιου είδους αναμετρήσεις.

«Ήταν ένας τυπικός αγώνας κυπέλλου ανάμεσα σε δυο ιστορικούς συλλόγους», είπε αρχικά ο Ζεσουάλδο Φερέιρα μετά τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού

και στη συνέχεια τόνισε: «Οι στόχοι ήταν διαφορετικοί, με μια ομάδα που δεν φτάνει συχνά στη διεκδίκηση του κυπέλλου. Βέβαια υπάρχει μια διαφορετική διαδικασία στο κύπελλο όπου όλα είναι ανοιχτά».

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού είπε επίσης ότι: «Το παιχνίδι αυτό καθ' αυτό, στο πρώτο ημίχρονο το ελέγξαμε. Χάσαμε κάποιες ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε καλύτερα ο Πανιώνιος και είχε ευκαιρίες να σκοράρει. Μετά ισορροπήσαμε και είχαμε ευκαιρίες με τη σειρά μας όμως εν αντιθέσει με άλλους αγώνες δεν ήμασταν αποτελεσματικοί. Τιμωρηθήκαμε, δεν το αξίζαμε. Αυτό που αξίζει είναι συγχαρητήρια στον Πανιώνιο για την πρόκριση. Εμείς πρέπει να μάθουμε από τέτοιους αγώνες και να συνεχίσουμε».

Όσο για το αν ο αποκλεισμός θα επηρεάσει την ομάδα στο πρωτάθλημα, ανέφερε: «Το να χάνεις δεν είναι κάτι καλό. Σου στερεί την αυτοπεποίθηση. Είναι κακό να χάνεις. Αυτός ο μήνας με 8 αγώνες είναι εξαιρετικά δύσκολος. Την Κυριακή έχουμε ματς στα Γιάννενα και μετά πάλι παιχνίδι. Έχουμε περισσότερα ματς από τους αντιπάλους. Χάσαμε έναν τίτλο, αλλά πλέον ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε τον άλλο τίτλο».

Πηγή: onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα