Φερέιρα: «Πήραμε το μάθημά μας»

19:18 9/2/2012 - Πηγή: NewsBomb

Νοοτροπία νικητή και πρωταθλητή θέλει να δείξει η ομάδα του στον αγώνα με την Ξάνθη ο Ζεσουάλδο Φερέιρα μετά την ήττα από τον Λεβαδειακό και ευελπιστεί σε νέο νικηφόρο σερί.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Παναθηναϊκού παραχώρησε την καθιερωμένη συνέντευξη στη Nova

και χαρακτήρισε ως μάθημα για τους παίκτες του την ήττα του «τριφυλλιού» στη Λιβαδειά, ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης κόντρα στην Ξάνθη. Παράλληλα αναφέρθηκε στα οικονομικά προβλήματα που βιώνουν οι «πράσινοι».

Αναλυτικά η συνέντευξη του Ζεσουάλδο Φερέιρα:

Λένε πως οι μεγάλες ομάδες φαίνονται στα δύσκολα. Μια δύσκολη στιγμή ήταν για τον Παναθηναϊκό και η ήττα στη Λιβαδειά. Τι αντίδραση περιμένετε από τους ποδοσφαιριστές εν όψει του αγώνα με την Ξάνθη;

«Δεν θα έπρεπε ποτέ να είχαμε χάσει τον αγώνα με τον Λεβαδειακό. Υπήρξε όμως για μάς ένα μάθημα το οποίο θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Θυμόμαστε και την ήττα από τον Άρη την οποία ακολούθησαν εννέα αγώνες με οκτώ νίκες και μία ισοπαλία. Δεν χωράει καμιά δικαιολογία για την ήττα μας στη Λιβαδειά ούτε από τους παίκτες, ούτε από το τεχνικό επιτελείο. Και η παρουσία πολλών φιλάθλων μας στον αγώνα αυτό σε καμιά περίπτωση δεν μπορούσε να συνοδευτεί από ήττα. Όλοι μας, και όταν λέω όλοι εννοώ και τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο, ήμασταν σε ένα επίπεδο που πηγαίναμε για νίκη και είμαστε σε ένα επίπεδο τέτοιο που πρέπει να πηγαίνουμε για νίκες στο πρωτάθλημα. Αυτές οι καταστάσεις βέβαια συμβαίνουν συχνά στο ποδόσφαιρο. Όμως εμείς παραμένουμε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα αυτή τη στιγμή και να μην το ξεχνάμε. Και ενώ υπολείπονται ακόμα δέκα αγώνες και ένα δύσκολο πρόγραμμα ο αγώνας με την Ξάνθη θα είναι ο πρώτος που θα δώσουμε μετά το μάθημα που πήραμε στη Λιβαδειά. Αυτό που θα ζητήσω από τους παίκτες μου είναι η συμπεριφορά τους σ' αυτόν τον αγώνα να είναι συμπεριφορά νικητή και πρωταθλητή. Και με αυτό το πνεύμα θα μπορέσουμε να νικήσουμε το συγκεκριμένο παιχνίδι».

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα