Εξακριβώθηκε η ταυτότητα του «αγοριού του δάσους»

Η γερμανική αστυνομία κατάφερε να εξακριβώσει μετά από πολύμηνες προσπάθειες την πραγματική ταυτότητα του νεαρού αγοριού που «βγήκε» από δάσος της Γερμανίας τον περασμένο Σεπτέμβρη.

Τότε, το νεαρό αγόρι είχε ισχυριστεί ότι δεν θυμόταν κανένα προσωπικό του στοιχείο και ότι ζούσε περίπου πέντε χρόνια σε καλύβες μέσα στο δάσος μαζί με τον πατέρα του. Όταν «πέθανε» ο τελευταίος, το αγόρι περπάτησε δύο εβδομάδες και βρέθηκε σε ένα αστυνομικό τμήμα του Βερολίνου.

Τελικά αποδείχτηκε ότι «το αγόρι του δάσους», όπως ονομάστηκε από το διεθνή Τύπο, δεν είχε πει την αλήθεια.

Πρόκειται

για ένα 20χρονο Ολλανδό, με το όνομα Ρόμπιν. Ο ίδιος είχε ισχυριστεί ότι ο «πατέρας» του τον φώναζε Ρέι.

Η αναγνώρισε έγινε όταν η αστυνομία δημοσιοποίησε μια φωτογραφία του, αναζητώντας πληροφορίες από το κοινό, καθώς οι έρευνες είχαν καταλήξει σε αδιέξοδο.

Το νεαρό αναγνώρισε μια φίλη του από την ολλανδική πόλη Ένγκελο, κοντά στα σύνορα με τη Γερμανία. Η κοπέλα ανέφερε επίσης ότι ο 20χρονος αντιμετώπιζε «κάποια προβλήματα». Στη συνέχεια με τις αρχές επικοινώνησε και η θετή του μητέρα, η οποία διέψευσε την ιστορία του νεαρού.

Τώρα, η γερμανική αστυνομία θα του αποδώσει κατηγορίες για κοινωνική απάτη, καθώς κατά τη διάρκεια της διαμονής του στο Βερολίνο φιλοξενήθηκε σε δημόσιους ξενώνες νέων και ορίστηκε γι' αυτόν νόμιμος κηδεμόνας.

Διαβάστε επίσης:

Μυστήριο η ταυτότητα του αγοριού που ζούσε στο δάσος

Keywords
Τυχαία Θέματα