Ευρωλίγκα: LIVE Ολυμπιακός - ΤΣΣΚΑ Μόσχας

21:53 5/2/2015 - Πηγή: NewsBomb
Παρακολουθήστε, μέσα από το live του Onsports, την εξέλιξη της εντός έδρας αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Νίκη, που μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμη όσον αφορά στο μέλλον του στην Ευρωλίγκα, θέλει απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Ολυμπιακός.

Οι Πειραιώτες υποδέχονται σήμερα (05/02, 21.45) στο κατάμεστο φαληρικό στάδιο τη ρωσική ομάδα, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Top 16 της Ευρωλίγκας, με το Γιάννη Σφαιρόπουλο να μην έχει να αντιμετωπίσει αγωνιστικά προβλήματα πλην των γνωστών απόντων, Γιάννη Παπαπέτρου και Δημήτρη Αγραβάνη. Εξάλλου, ο Βασίλης Καββαδάς έστω και την ύστατη ώρα κατάφερε να προπονηθεί και θα τεθεί στη διάθεσή του. Στο 16-0 επιθυμεί να διευρύνει το φετινό αήττητο σερί της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της γηραιάς ηπείρου η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη, στην επιστροφή των Κάιλ Χάινς και Μίλος Τεόντοσιτς στο ΣΕΦ.

Ο Ολυμπιακός έχει... ξεχάσει πώς είναι να χάνει στο φαληρικό στάδιο και, με τον κόσμο στο πλευρό του, δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη. Οι Ρώσοι βρίσκονται μόνοι πρώτοι στο ΣΤ' Όμιλο, μετά την ήττα των Πειραιωτών στο «Αμπντί Ιπεκτσί» της Κωνσταντινούπολης από την Εφές Αναντόλου, και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος με τους παίκτες τους στοχεύουν στο να τους «πιάσουν» ξανά. Η «μάχη» των δύο ομάδων αναμένεται συναρπαστική, καθώς η καλύτερη άμυνα της διοργάνωσης φέτος (Ολυμπιακός) θα μετρηθεί με την καλύτερη επίθεση (ΤΣΣΚΑ Μόσχας). Σε προσωπικό επίπεδο, με ενδιαφέρον αναμένεται και η μονομαχία ανάμεσα στους δύο καλύτερους κόμπο γκαρντ της Ευρωλίγκας φέτος, το Βασίλη Σπανούλη και το Νάντο Ντε Κολό, που αναδείχθηκε MVP του Ιανουαρίου.

Παρακολουθήστε την εξέλιξη του ματς μέσα από το live του Onsports...

Keywords
Τυχαία Θέματα