Ευ.Αντώναρος: Θα έπρεπε να στέλναμε σπίτι του τον Παπακωνσταντίνου

Σφοδρή επίθεση εναντίον του Γιώργου Παπακωνσταντίνου εξαπέλυσε μέσω του «ΑΝΤ1 97,2», ο υποψήφιος βουλευτής Β΄Αθηνών της ΝΔ, Ευάγγελος Αντώναρος.

«Θεωρώ ντροπή ότι ο εν λόγω κύριος, που δεν είναι καν βουλευτής, είναι στην σημερινή κυβέρνηση, θα έπρεπε να τον είχαμε στείλει όλοι σπίτι του. Και έχει το θράσος να εμφανίζεται στην εθνική αντιπροσωπεία. Εγώ θεωρώ ότι αυτός και κάποιοι άλλοι θα έπρεπε να είχαν εξαφανιστεί από την πολιτική σκηνή του τόπου», σημείωσε ο κ. Αντώναρος.

«Φάνηκε

άλλωστε αυτό και από προχθεσινή κατάθεση υψηλού παράγοντα που είχε τη διαχείριση, έχει τη διαχείριση, του δημόσιου χρέους, και άλλο αν τα αλλάζει τώρα – Χριστοδούλου μου φαίνεται λέγεται – και άλλο αν τα αλλάζει τώρα και δίνει όλη την ευθύνη για το που φτάσαμε και δεν μπορούμε να δανειστούμε στον κ. Παπακωνσταντίνου και στον μέχρι πρότινος Πρωθυπουργό τον Γ. Παπανδρέου. Είναι οι κύριοι υπεύθυνοι, που είτε από άγνοια, είτε από πρόθεση, είτε για άλλους λόγους, που δεν μπορώ να ερμηνεύσω, μας φτάσανε εδώ που μας φτάσανε. Αυτό είμαι βέβαιος θα αποτυπωθεί στην κάλπη. Και όσους φέρνουν μέρος της ευθύνης, είτε σε αυτόν τον τομέα είτε σε άλλο, ο ελληνικός λαός θα τους στείλει μια και καλή στο χρονοντούλαπο της ιστορίας», πρόσθεσε ο κ. Αντώναρος.

Αναφορικά με την ποινική δίωξη που ασκήθηκε για το σχέδιο δολοφονίας του Κώστα Καραμανλή, είπε πως « ο Κ. Καραμανλής απλώς παρακολουθεί όπως όλοι μας τη δικαστική εξέλιξη αυτής της υπόθεσης, και εγώ θα σας πω ότι για να φτάσει ένας εισαγγελέας, μια εισαγγελία, να ασκήσει ποινική δίωξη για τόσο βαριά και σπάνια στον ποινικό μας κώδικα αδικήματα, που αφορούν την ζωή και την άσκηση των καθηκόντων ενός εν ενεργεία τότε πρωθυπουργού, καταλαβαίνετε ότι δεν θα το έκανε αν δεν είχε και ισχυρές ενδείξεις και ισχυρά στοιχεία. Αυτό τα λέει όλα».

Keywords
Τυχαία Θέματα