Έτσι θα... καταπολεμήσετε την «τσαγκαροδευτέρα»

Η εβδομάδα ξεκινάει με τη Σελήνη στο ειρηνικό και διαλλακτικό ζώδιο του Ζυγού, όπου θα παραμείνει μέχρι το απόγευμα της…

Σήμερα, θα έχουμε μια ως επί το πλείστον ήρεμη… Τσαγκαροδευτέρα, όπου κυριαρχεί η ανάγκη εξεύρεσης λύσεων, συμβιβασμών και αποκατάστασης παρεξηγήσεων.
Έτσι, λοιπόν, οι δράσεις και συμπεριφορές που ευνοούνται αστρολογικά είναι:
- Αποκατάσταση αρμονίας μέσα μας αλλά και σε ό,τι μας περιβάλλει
- Αναζήτηση λύσεων και εξισορρόπηση καταστάσεων σε επαγγελματικά και αισθηματικά θέματα
- Ήρεμες συζητήσεις για την εύρεση της χρυσής τομής σε θέματα σχέσεων.
- Καλυτέρευση

της εμφάνισής μας, αγορά καλλυντικών, δώρων. Διακόσμηση.
- Κοινωνικότητα, καλή παρέα, όμορφες συζητήσεις, βραδινές έξοδοι
- Ρυθμός, μουσική και τέχνη στα… φόρτε τους

Το μήνυμα της ημέρας είναι: «Παν μέτρον άριστον». Ας επιδιώξουμε το μέτρο σε όλα. Ούτε υπερβολή, ούτε άρνηση συμμετοχής σε ότι συμβαίνει γύρω μας.
Η αναποφασιστικότητα είναι επίσης ένα κρίσιμο χαρακτηριστικό της μέρας, με την οποία θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε άκρη, μέσω… συζητήσεων με τους άλλους.

Όσον αφορά τις όψεις που θα σχηματίσει –κυρίως αύριο– η Σελήνη, πιθανόν να φέρουν δυσκολίες ή ξαφνικές εκρήξεις. Σήμερα όμως τα πράγματα θα είναι πιο ήρεμα. Βέβαια, όπως συμβαίνει πάντα, κάθε ζώδιο θα εισπράξει διαφορετικά τις πλανητικές ενέργειες.

Ας δούμε πως:

Κριοί, Δίδυμοι, Ζυγοί, Λιοντάρια, Υδροχόοι, Τοξότες ευνοούνται περισσότερο από το σημερινό πλανητικό σκηνικό, αφού έχουν την ευκαιρία να εκφράσουν την εξωστρεφή φύση τους.

Καρκίνοι και Αιγόκεροι είναι πιο πιεσμένοι, γιατί πρέπει να κάνουν το βήμα να διορθώσουν σχέσεις και καταστάσεις, αλλά δυσκολεύονται – κυρίως οι Καρκίνοι.
Ιχθύες και Παρθένοι βιώνουν κάπως ουδέτερα τις σημερινές ενέργειες, είναι λίγο μέσα στη γκρίνια, δυσκολεύονται να επικοινωνήσουν, ντρέπονται, θέλουν σπρώξιμο.
Ταύροι και Σκορπιοί δεν είναι και η καλύτερή τους, αλλά καιροφυλακτούν και περιμένουν τη… σειρά τους!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 15/12;

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 15/12 έως 17/12

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 15/12

Keywords
Τυχαία Θέματα