Έτσι οδηγούν σε «λουκέτο» τον Ευαγγελισμό

Γεμάτες με ράντζα οι κλινικές του «Ευαγγελισμού», άδεια η Πολυκλινική στην Ομόνοια.

Εργαζόμενοι μετακινούνται, τμήματα και νοσοκομεία κλείνουν και στη μέση οι ασθενείς που αναγκάζονται να νοσηλεύονται στριμωγμένοι σαν τις σαρδέλες στα νοσηλευτικά ιδρύματα.

Κατ' αυτόν τον τρόπο το success story της μεταρρύθμισης οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην υποβάθμιση της «ναυαρχίδας» των ελληνικών νοσοκομείων, τον Ευαγγελισμό, που κινδυνεύει να βάλει λουκέτο λόγω των κακών υπηρεσιών που παρέχει.

Από τη μία υπάρχουν

οι ασθενείς που νοσηλεύονται σαν τις σαρδέλες στα 8κλινα δωμάτια του Ευαγγελισμού και από την άλλη υπάρχει και η Πολυκλινική που μετατράπηκε μέσα σε μία νύχτα σε νοσοκομείο- φάντασμα αφού τα τμήματά της έκλεισαν για να μην επιβαρύνει τον προϋπολογισμό του Ευαγγελισμού.

Τώρα την ξανάνοιξαν μόνο για τα εξωτερικά ιατρεία, πλην όμως δεν υπάρχει προσωπικό για να εξυπηρετήσει τον κόσμο. Την ίδια ώρα τα ράντζα πλέον σε όλες τις κλινικές του «Ευαγγελισμού» έχουν γίνει καθημερινότητα.

Στέλνουν τον κόσμο στα ιδιωτικά εργαστήρια

Πολλές εξετάσεις δεν γίνονται πλέον στα εργαστήρια του Ευαγγελισμού, με αποτέλεσμα ο κόσμος να στρέφεται στα ιδιωτικά εργαστήρια και το νοσοκομείο να χάνει σημαντικά έσοδα από τα ασφαλιστικά ταμεία.

Ταυτόχρονα όμως γίνεται και μια απίστευτη σπατάλη στα εργαστήρια, αφού μέσα στον Ευαγγελισμό λειτουργούν δύο αιματολογικά εργαστήρια προφανώς για να διατηρούν διάφοροι γιατροί τα μαγαζάκια τους και ορισμένες ίδιες εξετάσεις εκτελούνται σε δύο διαφορετικά εργαστήρια αφού το ένα ισχυρίζεται ότι τις κάνει καλύτερα από το άλλο.

Η υποχρεωτική πλέον κράτηση ραντεβού μέσω της τηλεφωνικής γραμμής 1535 αποτρέπει τον κόσμο από το νοσοκομείο με αποτέλεσμα να χάνονται έσοδα.

Το προσωπικό που μετακινήθηκε στον Ευαγγελισμό μετά από διαθεσιμότητα δεν αξιοποιείται σωστά, αφού γίνεται λάθος κατανομή υπαλλήλων με αποτέλεσμα να κλείνουν κάποιες τρύπες και να ανοίγουν άλλες.

πηγή: εφημερίδα NEWSBOMB

Διαβάστε επίσης:

Κ. Φρουζής: Η τροπολογία δεν θα οδηγήσει σε φθηνότερο φάρμακο

Κινητοποιήσεις των εργαζομένων στα νοσοκομεία την Παρασκευή

Πέρασε η τροπολογία για την τιμολόγηση των φαρμάκων

«Κανείς δεν θα δικαιούται να ισχυρίζεται ότι δεν γνώριζε τι ψήφιζε»

Ο Άδωνις «σκοτώνει» την ελληνική φαρμακοβιομηχανία

Φάρμακα: Το θέμα δεν είναι η τιμή, είναι η επάρκεια

Έρχεται το μεγάλο ναυάγιο του ΕΟΠΥΥ

Κλιμάκωση κινητοποιήσεων για τους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ

Εικόνες ντροπής στα νοσοκομεία (Βίντεο - Φωτογραφίες)

Μάχη για τη φαρμακευτική δαπάνη με φόντο τρομακτικές ελλείψεις

ATTIKON: 1η Νοέμβρη σταμάτησε ο σχεδιασμός θεραπειών για καρκινοπαθείς

Στο υπουργείο Οικονομικών η «καυτή πατάτα» της υγείας

Φάρμακα: Ας δούμε επιτέλους την ασφάλεια και όχι μόνο το κόστος

ΟΟΣΑ: Καταδικασμένοι οι Έλληνες από τις περικοπές στην Υγεία

Τροπολογία «δώρο» σε ξένες φαρμακοβιομηχανίες

Keywords
Τυχαία Θέματα