«Ετοιμάζεται για... εκτόξευση ο Παναθηναϊκός»

Ο Μοχάμεντ Αλ Καχτάνι παραχώρησε συνέντευξη στο «Έθνος της Κυριακής» τονίζοντας πως στόχος των Αράβων επενδυτών είναι να γίνει πανίσχυρος ο Παναθηναϊκός, ενώ αναφέρθηκε τόσο στον Σουλτάν Αλ Σαούντ, όσο και στον Βλάση Τσάκα, τον οποίο χαρακτήρισε άνθρωπο κλειδί για την υπόθεση.

Αναλυτικά, η συνέντευξη:

-Ακούμε και διαβάζουμε διάφορα σενάρια για τους νέους επενδυτές.

«Δεν

είναι η κατάλληλη στιγμή να μιλήσουμε για την ταυτότητά τους. Όμως, ο κόσμος του Παναθηναϊκού μπορεί να είναι ήσυχος».

-Ας μιλήσουμε για τις δυνατότητές τους.

«Είναι τεράστιες. Μπορούν και θέλουν να κάνουν οτιδήποτε χρειαστεί για α φτάσει ο Παναθηναϊκός πολύ ψηλά στην Ευρώπη. Να γίνει μια από τις δέκα καλύτερες ομάδες, αν όχι η καλύτερη».

-Πιστεύετε πως είναι σε θέση να συναγωνιστούν επενδύσεις-μαμούθ, για παράδειγμα όπως την αντίστοιχη του Μανσούρ στην Μάντσεστερ Σίτι;

«Ο σεϊχης Μανσούρ του Κατάρ δεν είναι γνωστός για τις επενδύσεις το. Οι άνθρωποι που έρχονται στον Παναθηναϊκό είναι από τους μεγαλύτερους επενδυτές στον αραβικό κόσμο. Αυτό σημαίνει πολλά».

-Μα επένδυσαν περισσότερα από 500 εκατ. ευρώ για να φτάσει στο σημείο η Σίτι να πρωταγωνιστεί στην Premier League.

«Η κάθε επένδυση χρειάζεται χρόνο για πιάσει τόπο. Άλλωστε, οι άνθρωποι που έρχονται θέλουν μόνο να βοηθήσουν τον Παναθηναϊκό και όχι να βγάλουν χρήματα. Επαναλαμβάνω πως θα διαθέσουν όσα χρειαστούν, γιατί όχι και περισσότερα από όσα επενδύθηκαν στην Μάντσεστερ Σίτι, προκειμένου να κάνουν πανίσχυρο τον Παναθηναϊκό».

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα