Εθνική Ανδρών: Ξεκαθαρίζει για Σάντος

Την Τετάρτη θα ξεκαθαρίσει το αν θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της Εθνικής ομάδας και μετά το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου ο Φερνάντο Σάντος, με τις «φήμες» για άρνηση από τον Πορτογάλο να έχουν... φουντώσει.

Η πρόταση έχει γίνει εδώ και καιρό προς τον ομοσπονδιακό τεχνικό από την πλευρά της ΕΠΟ, ωστόσο, απάντηση δεν έχει δοθεί από τον Φερνάντο Σάντος. Το μόνο σίγουρο στην παρούσα φάση είναι πως η Ελλάδα θα πάει στο Παγκόσμιο

Κύπελλο με τον Πορτογάλο στο «τιμόνι», καθώς η κουβέντα που γίνεται αφορά την ανανέωση της συνεργασίας μετά το πέρας του καλοκαιριού του 2014.

Την Τετάρτη (26/02), αναμένεται να γίνει συνάντηση των ανθρώπων της ΕΠΟ με τον Φερνάντο Σάντος, από την οποία θα προκύψει όπως λέγεται το αν θα συνεχίσει ο Πορτογάλος στον «γαλανόλευκο» πάγκο. Το βράδυ της Τρίτης (25/02) πάντως υπήρξαν πολλά σενάρια και δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι ο Σάντος έχει αποφασίσει να αρνηθεί την προσφορά της ΕΠΟ, για να συνεχίσει την καριέρα του σε κάποιο σύλλογο. Μάλιστα, σε κάποιες από τις φήμες που κυκλοφόρησαν, αναφερόταν ο ΠΑΟΚ ως πιθανότερος προορισμός του νυν ομοσπονδιακού τεχνικού της Ελλάδας.

Πηγή: onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα