Επίθεση στον Τύρναβο έξω από το Στάδιο Σερρών

Επίθεση από αγνώστους κατά του πούλμαν του Τυρνάβου στις Σέρρες, οδήγησε την αποστολή στο νοσοκομείο και το ματς με τον Εθνικό Γάζωρου δεν άρχισε ποτέ.

Η φιλοξενούμενη ομάδας φέρεται να δέχθηκε επίθεση κατά την άφιξη του πούλμαν στο Εθνικό Στάδιο των Σερρών, από περίπου 30 οπαδούς. O προπονητής της ομάδας, ο βοηθός του, ο εκπρόσωπος, καθώς και τρεις ποδοσφαιριστές μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών. Η ομάδα δεν κατέβηκε

ποτέ στο στάδιο και οι διαιτητές Ανδρονικίδης (Πειραιά), Κοτζαμανίδης και Συνιοράκης (Πειραιά), κατόπιν ενημέρωσης για τα γεγονότα αποφάσισαν να μην αρχίσει το ματς για την 21η αγωνιστική στον βόρειο όμιλο της Football League 2. Αυτή την ώρα ο πρόεδρος του Εθνικού Γ., Γιώργος Καλαποτλής, βρίσκεται στο αστυνομικό τμημα. Από την πλευρά του Εθνικού Γαζώρου υποστηρίζουν πως δεν έχουν σχέση και ευθύνη για το περιστατικό.

Οι γηπεδούχοι βγήκαν κανονικά στις 17:00 βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο και ο αγώνας αρχικά κατωχυρώνεται με 3-0 υπέρ των Σερραίων, ωστόσο είναι βέβαιο πως θα υπάρξει ένσταση από τον Τύρναβο.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα