Επιτέλους νίκη για ΑΕΚ, 1-0 τον Πανιώνιο

19:28 5/2/2012 - Πηγή: NewsBomb

Την πρώτη της νίκη στο ΟΑΚΑ για το 2012 πήρε η ΑΕΚ, η οποία επικράτησε 1-0 του Πανιωνίου με τέρμα του Καφέ, ζεσταίνοντας τον κόσμο της, ενόψει Ολυμπιακού.

Την καλύτερή της εμφάνιση για το 2012 έκανε η ΑΕΚ απέναντι στον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ

και μετά από τέσσερα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις που δεν είχε καταφέρει να πανηγυρίσει, πήρε σημαντική νίκη με 1-0 και «έφτιαξε» καλό κλίμα για το ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής απέναντι στον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης».

Αυτή η νίκη, ήταν η πρώτη της ένωσης στο ΟΑΚΑ για το 2012, ωστόσο το πιο θετικό και από τη νίκη, ήταν ότι ύστερα από καιρό έδειξε πολύ καλό πρόσωπο, δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες, ζεσταίνοντας τον ταλαιπωρημένο κόσμο της, ο οποίος την χειροκρότησε.

Με μία αλλαγή

Ο Νίκος Κωστένογλου παρέταξε χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις την ενδεκάδα της ΑΕΚ. Η μοναδική αλλαγή από τις δοκιμές, ήταν αυτή του Παναγιώτη Λαγού στη θέση του Νίκου Καράμπελα, ο οποίος έμεινε στον πάγκο. Κατά τα άλλα στην άμυνα ήταν οι Δέλλας και Μανωλάς, με τους Λαγό και Κοντοέ στα πλάγια.

Οι Βάργκας και Καφές ήταν στα χάφ, με τον Χοσέ Κάρλος μπροστά τους και τους Λεονάρντο, Μπέλεκ στα άκρα της επίθεσης, με τον Νίκο Λυμπερόπουλο να παραμένει στην κορυφή.

Από την πλευρά του ο Απόστολος Μάντζιος δεν χρησιμοποίησε τα δύο νέα αποκτήματα του Πανιωνίου, Ντιμπαλά και Αντούνιες οι οποίοι έμειναν στον πάγκο. Κατά τα άλλα στην κορυφή της επίθεσης ήταν ο Κούτσι με τον Σκέμπρι ουσιαστικά σε ελεύθερο ρόλο πίσω του. Οι Όμο, Ρόβας και Σάμαρης ήταν στα χαφ, με τον Γουνδουλάκη να αναλαμβάνει την οργάνωση του παιχνιδιού.

Ο Πανιώνιος μπήκε πολύ καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού στα πρώτα 15 λεπτά της αναμέτρησης. Η πρώτη απειλή, ήρθε στο 11' μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Σιόβας έκανε την κεφαλιά από πολύ πλάγια με την μπάλα να καταλήγει άουτ, χωρίς να ανησυχεί ιδιαίτερα τον Γιάννη Αραμπατζή. Ένα λεπτό αργότερα οι Νεοσμυρνιώτες βγήκαν και πάλι στην επίθεση με τον Πετκάκη να ξεπερνάει τον Δέλλα και τον Μανωλά να σώζει την ΑΕΚ, διώχνοντας την μπάλα σε κόρνερ.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα