Έλληνας ο χρηματοδότης της προεκλογικής καμπάνιας της Χίλαρι

Την πρόθεση της Χίλαρι Κλίντον να διεκδικήσει την προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών γνωστοποίησε ένας Έλληνας χρηματοδότης του Δημοκρατικού κόμματος.

Πρόκειται για τον Άγγελο Τσακόπουλο, πολυεκατομμυριούχο μεγαλοκατασκευαστή στο Σακραμέντο της Καλιφόρνια ο οποίος ισχυρίσθηκε πως σε προσωπική του συνομιλία με τον Μπίλ Κλίντον, ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος επιβεβαίωσε πως η Χίλαρι σκοπεύει να θέσει υποψηφιότητα για το χρίσμα των Δημοκρατικών.

«Η Χίλαρι θα είναι η νέα

μας Πρόεδρος και θα είναι σπουδαία. Μίλησα με τον άντρα της και το επιβεβαίωσε», δήλωσε ο κ. Τσακόπουλος στον Greek Reporter κατά τη διάρκεια ιδιωτικού γκαλά στην Καλιφόρνια.

Φίλος του επιχειρηματία δηλώνει πάντως στην DailyMail πως η δήλωση αυτή παρεμηνεύθηκε και πως ο κ. Τσακόπουλος εξέφρασε την επιθυμία του για την υποψηφιότητα της Χίλαρι και σημείωσε πως η πρώην υπουργός Εξωτερικών δεν έχει σχέδια προς το παρόν για τις προεδρικές εκλογές του 2016.

Δεν είναι λίγοι ωστόσο εκείνοι οι οποίοι θεωρούν πως η νέα της ιστοσελίδα προαναγγέλλει πολιτικές πρωτοβουλίες και πιστεύουν πως η Κλίντον θα προσπαθήσει να πετύχει να γίνει η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος των ΗΠΑ, έχοντας σαν σύμμαχο τόσο τον Μπαράκ Ομπάμα όσο και τον σύζυγό της.

Keywords
Τυχαία Θέματα