Εκτέλεσε με ματσέτα την οικογένειά του

20:08 6/4/2012 - Πηγή: NewsBomb

Ένας νεαρός άνδρας στην Ουγγαρία σκότωσε τέσσερα μέλη της οικογένειας του και τραυμάτισε άλλα τρία άτομα με μαχαίρι στο χωριό Κούλκς, το οποίο βρίσκεται νότια της Βουδαπέστης.

Συγκεκριμένα σκότωσε τον πατέρα, τον αδερφό και τους παππούδες του, ενώ η μητέρα, η αδερφή του και άλλο ένα άτομο τραυματίστηκαν σοβαρά και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο.

Ο νεαρός συνελήφθη σε ποτάμι κοντά στο σπίτι του, το οποίο βρίσκεται κοντά στο

Δούναβη και 60 χιλιόμετρα νότια της Βουδαπέστης, από μονάδα επέμβασης της αντιτρομοκρατικής Αστυνομίας, καθώς προσπαθούσε να διαφύγει.

Οι αρχές μετέβησαν στην περιοχή και περικύκλωσαν τη συνοικία στην οποία βρίσκεται το σπίτι και έγινε το φονικό, ενώ για την επιχείρηση αυτή κινητοποιήθηκαν σχεδόν 135 αστυνομικοί, υποστηριζόμενοι από ελικόπτερα και πλοία της Αστυνομίας.

Ο δράστης ονομάζεται Γιούτας Τσάναντ Χόρβατ και είναι 24 ετών.

Ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας Λάσλο Γκαραμβόλγκι μιλώντας σε δημοσιογράφους, δήλωσε: «Υπήρχαν αρκετές πληγές στα σώματα των θυμάτων, τα οποία προκλήθηκαν από κοπτικό εργαλείο και κατά πάσα πιθανότητα ο άνθρωπος χρησιμοποίησε μία μεγάλη ματσέτα στην επίθεση».

Οι πρώτες αναφορές έκαναν λόγο για επίθεση έγινε με σπαθί και για ομήρους.

Σύμφωνα ωστόσο με την ουγγρική ιστοσελίδα Delmagyar, η Αστυνομία αρνήθηκε ότι ο δράστης κρατούσε ομήρους.

Τα κίνητρα του εγκλήματος δεν έχουν διευκρινιστεί προς το παρόν, καθώς οι τραυματίες νοσηλεύονται και δεν είναι ακόμη σε θέση να απαντήσουν και να διαλευκάνουν την υπόθεση.

Keywords
Τυχαία Θέματα