Εκλογικό τριήμερο και ουράνιες επιδράσεις

Από τη βαρεμάρα στο πεδίο της μάχης: Ξεκούραση και αταραξία με τη Σελήνη στους Ιχθύες, διάθεση για πόλεμο και δράση με…

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ονειρικό και «άβουλο» ζώδιο των Ιχθύων, διαχέοντας γύρω μας μια απαθή διάθεση και χαλαρότητα που δεν βοηθάει και πολύ στο να δράσουμε ή να αντιδράσουμε.

Έτσι σήμερα έχουμε μια χαλαρή και ήρεμη μέρα, κατά την οποία υπάρχει μεν έντονη συναισθηματική φόρτιση και πολλοί μπλεγμένοι προβληματισμοί που

μας περιτριγυρίζουν, αλλά κατά κύριο λόγο έχουμε διάθεση να ξεκουραστούμε, να ονειροπολήσουμε, ν' ακούσουμε μουσική, να κοιμηθούμε ή να πιούμε λίγο παραπάνω.

Οι παρέες, οι συζητήσεις και οι κοινωνικές αναζητήσεις ή εκτιμήσεις, που αναπόφευκτα μπαίνουν στη ζωή όλων λόγω εκλογών, κινούνται περισσότερο στη σφαίρα του συναισθηματισμού και της αναποφασιστικότητας, περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή για να εκδηλωθούν και να γίνουν πράξη.

Η κατάσταση θα συνεχιστεί σε αυτό το κλίμα μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου, που η Σελήνη θα εισέλθει στον δυναμικό και αποφασιστικό Κριό, δίνοντας προβάδισμα στην ορμή και τη μαχητικότητα και εγκαταλείποντας τα θολά νερά των Ιχθύων.

Με το ανωτέρω αστρολογικό κλίμα αισθάνονται πιο άνετα τα ζώδια του νερού και της γης, ενώ από το Σάββατο το μεσημέρι, με την είσοδο της Σελήνης στον Κριό, τη σκυτάλη παίρνουν τα ζώδια του αέρα και της φωτιάς.

Μια εκρηκτική όψη που σχηματίζεται και πάλι με ακρίβεια αυτό το τριήμερο είναι το τετράγωνο του Ουρανού στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, που ταλαιπωρεί όλους μας εδώ και καιρό. Η όψη αυτή –αν και εκρηκτική από μόνη της– θα πυροδοτηθεί από την παρουσία της δυναμικής Σελήνης στον Κριό, ιδιαίτερα την Κυριακή. Έτσι, ανήμερα των εκλογών, δεν θα πρέπει να μας εκπλήξουν ξαφνικά γεγονότα, επεισόδια και εντάσεις που θα ταράξουν το ήρεμο και δημοκρατικό κλίμα το οποίο είναι απαραίτητο και ουσιαστικό κατά τη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας.

Από τη συγκεκριμένη όψη επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως), ιδιαίτερα του β' δεκαημέρου, τα οποία αυτές τις μέρες θα πρωταγωνιστήσουν και θα αναγκαστούν να επιφέρουν τομές στην προσωπική τους ζωή, αλλά θα κληθούν να παίξουν καθοριστικό ρόλο και στα κοσμικά γεγονότα.

Το παραπάνω κλίμα ελαφραίνει αρκετά από την παρουσία του Ερμή και της Αφροδίτης στον Υδροχόο, το ζώδιο που αγαπάει τη διανόηση και την πρωτοτυπία, καθώς και από το Δία στο Λέοντα που με τη γενναιόδωρη παρουσία του δίνει ένα θετικό φως στις ενέργειές μας.

Γενικότερα, μπορούμε να περάσουμε καλά το τριήμερο, αφού θα υπάρχει διάθεση να το ρίξουμε έξω με ξενύχτι, χορό, φιλικές συναντήσεις και πολλές συγκεντρώσεις με φίλους και μη. Αρκεί να έχουμε διαρκώς στο νου μας ότι «Η Δημοκρατία είναι πολιτισμός».

Καλό τριήμερο σε όλους!

Διάβασε επίσης στο astrology.gr:

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 23/1;

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 22/1 έως 24/1

H Σελήνη στους Ιχθύες δεν παίζεται... ονειρεύεται!

Τα SOS της εβδομάδος, από 23 έως και 29 Ιανουαρίου

Ερωτικό ωροσκόπιο 23/1

Keywords
Τυχαία Θέματα