Εκλογές 2015: Tα exit polls στις 19.00 ακριβώς, θα ξέρουν το εκλογικό αποτέλεσμα

Χωρίς μεγάλες εκπλήξεις σε ό,τι αφορά τις συνεργασίες με τις εταιρείες δημοσκοπήσεων, τα τηλεοπτικά επιτελεία ετοιμάζονται για τη μεγάλη μέρα…

Ο Alpha, στις 19:00 σε συνεργασία με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της MΑRC, Θωμά Γεράκη, θα ανακοινώσει το exitpoll. Από τις 18:00 με ζωντανές συνδέσεις από τα εκλογικά κέντρα σε όλη την Ελλάδα, ο Alpha θα παρακολουθεί τους πρωταγωνιστές της βραδιάς, τα κομματικά επιτελεία και τους

υποψηφίους. Συντονιστής της εκλογικής βραδιάς στο σταθμό θα είναι ο Αντώνης Σρόιτερ, ενώ σχόλια και ανάλυση θα κάνει η γενική διευθύντρια του ΤheTOC.gr, Έλλη Στάη.

Στο Μega Channel, o εκλογικός μαραθώνιος θα αρχίσει στις 18.30. Στις 19.00 ο εκλογολόγος και ειδικός αναλυτής Ηλίας Νικολακόπουλος καθώς και ο πρόεδρος της GPO Τάκης Θεοδωρικάκος, παρουσιάζουν και αναλύουν το exit poll, δίνοντας την πρώτη εικόνα για την έκβαση της εκλογικής μάχης. Συντονίζει η Όλγα Τρέμη μαζί με τον Γιάννη Πρετεντέρη και τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Το Star Channel ξεκινά στις 17.45. Με το κλείσιμο της κάλπης, στις 19:00, ο πρόεδρος της MRB Δημήτρης Μαύρος, θα ανακοινώσει το πανελλαδικό exitpoll και την πρόβλεψη του εκλογικού αποτελέσματος. Τη βραδιά συντονίζει ο Νίκος Χατζηνικολάου μαζί με τη Μάρα Ζαχαρέα.

Ο ΑΝΤ1 μπαίνει στη μάχη της εκλογικής βραδιάς στις 18.00. Στις 19:00, θα μεταδοθούν τα αποτελέσματα των exit Polls, σε συνεργασία με τη Metron Analysis και το Στράτο Φαναρά. Συντονίζει η Μαρία Χούκλη, ενώ στο στούντιο θα βρίσκονται και η Ρίτσα Μπιζόγλη με τον Γιώργος Κούρο.

Ο ΣΚΑΙ ξεκινά στις 18.00 με συντονίστρια τη Σία Κοσιώνη. Μαζί της, ο Διευθυντής της εφημερίδας «Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» Αλέξης Παπαχελάς, ο Παύλος Τσίμας, ο Μπάμπης Παπαδημητρίου και ο Άρης Πορτοσάλτε. Ακόμη, ο Γιώργος Αυτιάς, ο Βασίλης Λυριτζής, ο Δημήτρης Οικονόμου και ο Τάκης Χατζής και φυσικά όλο το δημοσιογραφικό επιτελείο του ΣΚΑΪ. Ο ΣΚΑΙ δεν θα συνεργαστεί με εταιρεία δημοσκοπήσεων. Ομως στις 19.00 η εκτίμηση των εκλογικών αποτελεσμάτων θα γίνει από τον εκλογικό αναλυτή του ΣΚΑΪ, καθηγητή του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Νίκο Μαραντζίδη.

Keywords
Τυχαία Θέματα