Έφτασε... πεινασμένος ο Πέτριτς

19:51 6/1/2014 - Πηγή: NewsBomb

Λίγο μετά τις 18:00 πάτησε Ελλάδα ο Μλάντεν Πέτριτς για λογαριασμό του Παναθηναϊκού και δήλωσε... πεινασμένος για ποδόσφαιρο και για επιτυχίες – Τί είπε με Πράνιτς και Καραγκούνη για το «τριφύλλι» και ο ρόλος της γυναίκας του στη μεταγραφή

Εμφανώς ταλαιπωρημένος από το πολύωρο ταξίδι, με την πτήση από Λονδίνο να καθυστερεί και να προσγειώνεται στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις 18:10, έφτασε

στην Αθήνα ο Μλάντεν Πέτριτς. Ο Κροάτης στράικερ εμφανίστηκε ωστόσο ιδιαίτερα άνετος και χαλαρός, φορώντας το σκούφο και το σκουλαρίκι του, έχοντας τη διάθεση να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις που του έγιναν για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

Ο 33χρονος άσος μίλησε για την ευκαιρία που του δίνει το «τριφύλλι» έτσι ώστε να κάνει restart στην καριέρα του, ενώ τόνισε ότι η παρουσία των Μπεργκ, Πράνιτς και Σίλντενφελντ – τους οποίους και γνωρίζει πολύ καλά – θα τον βοηθήσει έτσι ώστε να προσαρμοστεί κατάλληλα. Οπως τόνισε ο Πέτριτς, μεγάλο ρόλο στη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό έπαιξε και το γεγονός ότι η σύζυγός του είναι Ελληνίδα, ενώ αποκάλυψε ότι είχε συνομιλία και με τον Γιώργο Καραγκούνη με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες στη Φούλαμ.

Ο Πέτριτς το βράδυ της Δευτέρας (06/01) αναμένεται να έχει την τελική συνάντηση με τον Νίκο Νταμπίζα, σε δείπνο που θα του παραθέσει ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού έτσι ώστε να ρυθμίσου τις τελικές λεπτομέρειες για το διάρκειας 1,5 έτους συμβόλαιο που θα υπογράψει την Τρίτη (07/01), αφού περάσει και τις ιατρικές εξετάσεις.

«Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για εμένα ο Παναθηναϊκός, είμαι πεινασμένος θέλω να πετύχω κάτι με τη φανέλα της ομάδας. Ο Παναθηναϊκός είναι μια καλή ομάδα με πολύ ταλέντο. Μπορούμε να φτιάξουμε ένα καλό σύνολο», ήταν τα πρώτα λόγια του Πέτριτς ο οποίος στη συνέχεια απάντησε σε ερωτήσεις.

Διαβάστε περισσότερα και δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την άφιξη του Πέτριτς στο Onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα