Έδυσε ο ήλιος

Δεν υπάρχει πια ΠΑΣΟΚ. Ας το πούμε ανοιχτά πλέον να τελειώνουμε με αυτό το παραμύθι της μετάλλαξης δήθεν του ΠΑΣΟΚ σε μια νέα εποχή με το Βενιζέλο.

Έδυσε ο πράσινος ήλιος οριστικά και αμετάκλητα. Και όποιος δεν το βλέπει, να πάει να μπει σε κάποιο κοτέτσι που τρέφουν στρουθοκαμήλους.

Ας τους χαίρονται

τώρα ο Γιωργάκης και ο Βενιζέλος όλους αυτούς που χάιδευαν και τους είχαν πλάι τους ή τους άλλους που τους ξανάβαλαν στο ΠΑΣΟΚ ενώ τους είχαν διαγράψει για κομματική απειθαρχία (περίπτωση Παραστατίδη).

Ας τη χαίρονται την Γκερέκου που αρνήθηκε να ακολουθήσει την απόφαση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ και δεν ψήφισε τα μέτρα, εκβιάζοντας τελευταία στιγμή για ένα ανόητο ρουσφέτι της Κέρκυρας όπου πολιτεύεται. Τόσα αντιλαμβάνεται πολιτικά η κ. Άντζελα (μεταξύ Τόλη και θεατρικής πίστας), τόσα πράττει. Αυτή φταίει που την έκανε μέχρι και υφυπουργό Τουρισμού ο γίγαντας Γιωργάκης;

Ας χαίρονται τώρα και τον ανεξάρτητο κ. Κασσή που τους έφτυσε γιατί δεν του άρεσε η πώληση της Δωδώνης στην Ήπειρο.

Ας χαίρονται τώρα και τον Μάρκο Μπόλαρη, που ανακάλυψε χθες το «αντιλαϊκό μνημόνιο 3» αφού βεβαίως έχει ψηφίσει στο παρελθόν με χέρια και πόδια τα μνημόνια 1 και 2.

Όσο για τον Κώστα Σκανδαλίδη προτιμώ να μην πω τίποτα. Κανείς δεν περίμενε όμως αυτό το μίζερο πολιτικό τέλος για έναν άνθρωπο που μέχρι χθες ήταν από τις κολώνες του ΠΑΣΟΚ.

Ο ήλιος λοιπόν έδυσε. Νομοτελειακά όμως η φύση και η ζωή κάτι καινούριο γεννάνε όταν πεθαίνει κάτι παλιό και πάντα τη νύχτα τη διώχνει ο ήλιος που ανατέλλει τα ξημερώματα. Μόνο που αυτή τη φορά ο ήλιος δεν θα είναι πράσινος.

Keywords
Τυχαία Θέματα