Δυναμικό Σαββατοκύριακο με Νέα Σελήνη στον Κριό

Η Σελήνη έχει προχωρήσει στον φλογερό και εξωστρεφή Κριό, δίνοντας φωτιά, θάρρος και εκφραστικότητα στη δράση μας. Ο δυναμισμός ξεχειλίζει,…

Ο Άρης από τον Ταύρο επίσης, αν και «αργός», θέλει επιτακτικά να πετύχει στις επιδιώξεις του και το παλεύει με πείσμα και επιμονή, με τις ευλογίες μάλιστα του Δία, που δίνει αέρα, αισιοδοξία και τύχη σε τολμηρά και επεκτατικά σχέδια. Χρειάζεται βέβαια προσοχή στις υπερβολές, τόσο στη σκέψη όσο και

στην αισιόδοξη διάθεση, που ο Δίας φέρνει πάντα μαζί του.

Το Σάββατο 18/4, γύρω στις 10 μ.μ., ο Ήλιος από την τελευταία μοίρα του Κριού θα συναντήσει τη Σελήνη στο ίδιο ζώδιο και θα έχουμε το φαινόμενο της Νέα Σελήνης του Απριλίου, λίγο πριν ο Ήλιος αλλάξει ζώδιο και εισέλθει στον Ταύρο. Με αυτήν τη Νέα Σελήνη, κλείνει ένας μεγάλος κύκλος καταστάσεων και γεγονότων που συνέβησαν τον τελευταίο μήνα με τις δύο πρόσφατες εκλείψεις οι οποίες ταλαιπώρησαν αρκετό κόσμο.

Το ανωτέρω πλανητικό σκηνικό διακρίνεται από ιδιαίτερη εκρηκτικότητα, και κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου θα φέρει σε όλους διάθεση για νέες ενάρξεις, δυναμικές διεκδικήσεις και αποκαλύψεις. Επηρεάζει βέβαια περισσότερο τα παρορμητικά ζώδια (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι), αλλά και όλους τους υπόλοιπους, διότι θα προχωρήσουμε είτε σε ηθελημένες είτε σε υποχρεωτικές αλλαγές και ξεκαθαρίσματα.

Και για να μην ξεχνάμε και την ερωτική διάσταση των πραγμάτων, το επόμενο τριήμερο προβλέπεται εξαιρετικά τολμηρό, αισθησιακό και πολύ… σέξι, αφού τόσο ο Κριός όσο και ο Ταύρος είναι από τα πιο ερωτικά και λάγνα ζώδια, ενώ ο Δίας από τον πύρινο Λέοντα εγκρίνει και επαυξάνει τις… σχετικές δραστηριότητες.

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους!


Άκουσε αναλυτικά όσα είπε η Μπέλλα Κυδωνάκη για τις πλανητικές επιρροές του τριημέρου σε ΟΛΑ τα ζώδια, στην εκπομπή Hit Wake up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!

https://soundcloud.com/astrology_gr/17042015a


Διάβασε επίσης στο astrology.gr:

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 17/4;

Πώς θα περάσεις το τριήμερο;

Νέα Σελήνη Απριλίου 2015 στον Κριό - Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 17/4 έως 19/4

Τα SOS της εβδομάδος, από 17 Απριλίου έως 23 Απριλίου

Οι τυχερές και όμορφες στιγμές της ημέρας: Παρασκευή 17 Απριλίου

Ερωτικό ωροσκόπιο 17/4

Keywords
Τυχαία Θέματα