Διαμαντίδης: «Θέλω να συνεχίσω στον Παναθηναϊκό»

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης σε συνέντευξη που παρέθεσε σε ισπανική εφημερίδα ευχήθηκε να παραμείνει υγιής και παίκτης του Παναθηναϊκού μέχρι το τέλος της καριέρας του.

Είναι το κεντρικό πρόσωπο του Παναθηναϊκού και είναι ο παίκτης που όλα τα βλέμματα σε κάθε αγώνα του «τριφυλλιού» είναι στραμμένα πάνω του. Ο παίκτης που οι αντίπαλοι προπονητές θα ήθελαν να τον είχαν… δικό τους.

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης κατά την διάρκεια της παραμονής του στην Καταλονία, μίλησε στην ισπανική εφημερίδα «La Vanguardia» και ευχήθηκε να μείνει για πάντα στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Δημήτρη Διαμαντίδη:

-Είχες μια πάρα πολύ καλή παρουσία στον πρώτο αγώνα απέναντι στην Μπαρτσελόνα, κάνοντας σχεδόν τα πάντα…

«Το πιο σημαντικό δεν είναι το φύλλο της στατιστικής και οι αριθμοί. Οι αριθμοί που μετράνε είναι αυτοί που υποδεικνύουν το τελικό σκορ μιας αναμέτρησης. Αυτό που μετράει είναι η νίκη της ομάδας και αυτό που θέλεις είναι να έχεις μια καλή συμμετοχή, ώστε να βοηθήσεις την ομάδα σου, αλλά αν αυτό δεν μετουσιωθεί σε νίκη, δεν έχει και σημασία. Δυστυχώς για εμάς, στον πρώτο αγώνα με την Μπαρτσελόνα χάσαμε. Προσωπικά μπορεί να λέτε για τους αριθμούς που είχα, αλλά εγώ δεν θεωρώ ότι πραγματοποίησα καλή εμφάνιση, Μπορούσα να βοηθήσω περισσότερο. Το παιχνίδι αυτό όμως έχει τελειώσει, οπότε κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι».

-Επιμένοντας λίγο στο στατιστικό του αγώνα, βλέπουμε ότι η Μπαρτσελόνα πήρε μεγαλύτερη βοήθεια από τον πάγκο της. Πιστεύεις ότι έχει παίξει καθοριστικό ρόλο;

«Δεν νομίζω ότι ήταν θέμα του πάγκου.. Σίγουρα σε τέτοιους αγώνες έχει σημασία κάθε λεπτομέρεια, κάθε βοήθεια. Αυτό που στον κόσμο φαίνεται μικρό και ασήμαντο, για εμάς είναι σημαντικό, ειδικά όταν μιλάμε για αγώνες υψηλού επιπέδου. Η Μπαρτσελόνα είναι μια πολύ καλή ομάδα, εξαιρετικά δομημένη, με εξαιρετικούς παίκτες και πολύ καλό προπονητή και ξέρει τι θέλει στο γήπεδο κάθε στιγμή. Για να νικήσεις την Μπαρτσελόνα πρέπει να κάνεις τα πάντα σωστά. Εμείς κάναμε κάποια πράγματα σωστά, αλλά δυστυχώς από ότι φάνηκε σε κάποια σημεία του παιχνιδιού δεν ήμασταν τόσο αποτελεσματικοί όσο θα έπρεπε για να πάρουμε τη νίκη. Όπως έχω πει στόχος είναι να βελτιωνόμαστε και θεωρούμε ότι αύριο θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι».

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Δημήτρη Διαμαντίδη στο www.onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα