Δεν σταματά πουθενά αυτός ο Ολυμπιακός

Πρωτάθλημα, Κύπελλο και… ευρωπαϊκό με όσο γίνεται πιο καλή πορεία στο Europa League ο τριπλός στόχος των πρωταθλητών – Στάζει μέλι ο Μαρινάκης για Βαλβέρδε, θαυμασμός για Ρόι Κάρολ.

Έτοιμοι για νέες ακόμα μεγαλύτερες ευρωπαϊκές επιτυχίες είναι άπαντες στον Ολυμπιακό,

όμως η επομένη της πρόκρισης επί της Ρουμπίν, τους βρίσκει προσηλωμένους στις εγχώριες υποχρεώσεις και τη μάχη για την κατάκτηση του νταμπλ, η οποία βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έφυγε από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» απόλυτα ευχαριστημένος για την εικόνα που εμφάνισε η ομάδα του και στον επαναληπτικό με τους Ρώσους και αυτό που αρκέστηκε να τονίσει είναι πως θέλει να βλέπει τον Ολυμπιακό να συνεχίζει στον ίδιο ρυθμό.

Ο ιδιοκτήτης της πειραϊκής ΠΑΕ θαύμασε, όπως και όλοι όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο, την αυταπάρνηση του Ρόι Κάρολ και είναι μάλιστα χαρακτηριστικό πως η στάση του γκολκίπερ των ερυθρολεύκων αποτελούσε το βασικό θέμα συζήτησης στα επίσημα μετά το τέλος της αναμέτρησης με τους Ρώσους.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, πάντως, στάζει μέλι –κυρίως- για τον Ερνέστο Βαλβέρδε, στο πρόσωπο του οποίου βλέπει τον προπονητή με τον οποίο θα πορευτεί ο Ολυμπιακός τα επόμενα χρόνια και θα διεκδικήσει ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες με φόντο και τη διεκδίκηση της κατάκτησης ενός ευρωπαϊκού τίτλου.

Γι’ αυτό και άμεσα αναμένεται να προχωρήσει τις διαδικασίες για το κλείσιμο της υπόθεσης της παραμονής του Ισπανού τεχνικού στον ερυθρόλευκο πάγκο.Από σήμερα, πάντως, στον Ολυμπιακό ασχολούνται αποκλειστικά και μόνο με το ελληνικό πρωτάθλημα και το εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ, το οποίο οι ερυθρόλευκοι θέλουν να ξεπεράσουν χωρίς απώλειες ώστε να φτάσουν στη χειρότερη των περιπτώσεων, στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, με τη μεταξύ τους απόσταση να μην έχει αυξηθεί.

Αυτή τη στιγμή οι ερυθρόλευκοι κρατάνε και τα τρία… καρπούζια στην ίδια μασχάλη (Πρωτάθλημα, Κύπελλο, Εuropa League) και είναι έτοιμοι για τη μεγάλη αντεπίθεση με στόχο την κατάκτηση του νταμπλ και την παρουσία τους όσο γίνεται πιο μακριά στο Europa League.

Μετά τον αποκλεισμό της Ρουμπίν Καζάν και μάλιστα με δύο νίκες, ο Ολυμπιακός θα βρεθεί για έκτη φορά στην ιστορία του στους 16 μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης, όμως δεν είναι κανένας διατεθειμένος στο λιμάνι να σταματήσει εκεί.

Και μπορεί η Μέταλιστ να έκανε επίδειξη ισχύος κόντρα στη Σάλτσμπουργκ, πετυχαίνοντας 8 γκολ στα δύο παιχνίδια της με τους Αυστριακούς, όμως στον Πειραιά εύστοχα τονίζουν πως: «Ο Ολυμπιακός δεν είναι Σάλτσμπουργκ» και παραπέμπουν για απαντήσεις στη διπλή αναμέτρηση με τους Ουκρανούς και φόντο, πλέον, την πρόκριση στους 8 του Europa League.

Το πρώτο ματς θα διεξαχθεί εκτός έδρας στις 8 Μαρτίου και ο Ερνέστο Βαλβέρδε γνωρίζει ήδη πως Μιραλάς, Φουστέρ, Τζεμπούρ και Μέλμπεργκ βρίσκονται στα όρια της συμπλήρωσης καρτών και κινδυνεύουν αν δεχτούν την τρίτη κίτρινη στην Ουκρανία να χάσουν τον επαναληπτικό.

Διαβάστε περισσότερα για τον Ολυμπιακό και την επόμενη ημέρα της πρόκρισής του επί της Ρουμπίν Κ

Keywords
Τυχαία Θέματα