Δεν είμαι Anonymous…

Κάθε κατηγορία για την επίθεση στην σελίδα του Υπουργείου Δικαιοσύνης αρνείται ο 18χρονος που συνελήφθη χθες από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Ο χάκερ, τόνισε επίσης πως δεν συμμετέχει

στα χτυπήματα των Anonymous, αποκλείοντας κάθε συμμετοχή του στις δράσεις της διάσημης πια «λεγεώνας» που έχει δράση στον χώρο του ίντερνετ.

Ο νεαρός χάκερ, σύμφωνα το «ΒΗΜΑ», υποστήριξε: «Από μωρό είχα υπολογιστή. Σήμερα ανήκω στην ελληνική "χάκινγκ σκηνή", πουθενά αλλού. Είμαστε κατά των πολιτικών και χρησιμοποιούμε το χάκινγκ για μια καλύτερη Ελλάδα, χωρίς διαφθορά και με δικαιοσύνη».

Η αστυνομία έχει κατασχέσει τρεις υπολογιστές (του 18χρονου, ενός 17χρονου κι ενός 16χρονου που επίσης φέρονται να συμμετείχαν στο «ρίξιμο» της σελίδας του υπουργείου Δικαιοσύνης) και 12 σκληρούς δίσκους, προκειμένου να βρουν τα στοιχεία που θα επιβεβαιώσουν τις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν οι τρεις νεαροί χάκερς.

Μάλιστα –σύμφωνα πάντα με την αστυνομία- η παρέα των τριών είχε συμμετοχή στη μεγαλειώδη ιντερνετική επίθεση της 12ης Φεβρουαρίου, όταν και είχαν πέσει πολλές κυβερνητικές και προσωπικές ιστοσελίδες πολιτικών.

Keywords
Τυχαία Θέματα