Δείτε ζωντανά στο Newsbomb την ομιλία του Ευ. Βενιζέλου

«Είμαστε έτοιμοι να εγκρίνουμε τα ψηφοδέλτια μας την ημέρα που διαλύεται η Βουλή», τόνισε στην ομιλία του στο Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ ο Ευ. Βενιζέλος.

«Η παράταξη υπάρχει και η ψυχή της ζει», τόνισε ο κ. Βενιζέλος, σημειώνοντας πως είναι η μοναδική ευκαιρία να ξανασυνδεθούμε

με τους πολίτες.

«Κυριαρχεί μια γενικευμένη απαξίωση και υπάρχει πάντα ο κίνδυνος της δυσπιστίας και της κοινωνικής παρακμής.
Χωρίς πολιτική δεν υπάρχει Δημοκρατία».

Οι εκλογές είναι εκλογές πολιτικού διαλόγου, πολιτικής επιχειρηματολογίας.Έχουμε κοινή υποχρέωση να ζητήσουμε τον έλεγχο των οικονομικών του ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να πείσουμε το λαό ότι τηρούμε όλους τους κανόνες διαφάνειας.Το ΠΑΣΟΚ γεννήθηκε και εκφράστηκε μέσα από τη λέξη αλλαγή, και από τη φράση «Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες.Η Συγνώμη που ζήτησα είναι μια πολιτική πράξη. Πρέπει να επανεγκαθιδρίσουμε τη σχέση με τους πολίτες.Στόχος μας είναι μετά τις εκλογές το Συνέδριο του κόμματος στις 3 Σεπτεμβρίου 2012.Το ΠΑΣΟΚ είναι ένα κόμμα με ιστορική συνείδηση.Θέλουμε κόμματα δύσκολων καταστάσεων.Το ΠΑΣΟΚ θέλει να διατηρήσει τα πολυσυλλεκτικά του χαρακτηρίστηκα;Το ΠΑΣΟΚ δεν πρέπει να είναι ένα κόμμα του κράτους.Τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ πρέπει να εκφράζουν, Ενότητα, Ανανέωση, Αξιοκρατία.Ροδούλα Ζήση και Δημήτρης Ρέππας στη Β’ Αθηνών. Η ανανέωση υπερβαίνει το 60%Η συμμετοχή των γυναικών είναι εντυπωσιακή, όπως επίσης και των νέων.Θέλουμε οι νέοι να είναι αυθεντικοί εκπρόσωποι των τοπικών κοινωνιών.Ο Γ. Παπανδρέου θα είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου στην Αχαΐα. Σε Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο υποψήφιος ο Ευ. Βενιζέλος.



Keywords
Τυχαία Θέματα