Δείτε την απίστευτη οικογένεια «ουράνιο τόξο»

Η Τες είναι φυσική ξανθιά με γαλάζια μάτια, ενώ ο Κρις είναι έγχρωμος. Τα τέσσερα παιδιά τους καλύπτουν ολόκληρο το φάσμα του φυλετικού ουράνιου τόξου, όπως ονομάζεται.

Όταν γεννήθηκε το πρώτο τους παιδί, ο Τζέικομπς, ο οποίος σήμερα είναι έξι ετών, οι γονείς του τον έβλεπαν να αναπτύσσεται αποκτώντας ακριβώς τον μέσο όρο του χρώματος που είχαν οι δυο τους: μελαχρινό δέρμα, μπλε μάτια και σοκολατί σγουρά μαλλιά.

Η Σαβανά, το δεύτερο παιδί, τεσσάρων ετών σήμερα, γεννήθηκε σχεδόν με τα ίδια χρώματα που είχε ο αδερφός της,

αλλά μεγαλώνοντας το χρώμα του δέρματός της έγινε λευκότερο και τα μαλλιά της πιο ανοιχτόχρωμα από καστανά, σχεδόν ξανθά.

Ακολούθησε το τρίτο παιδί, η Αμία. «Δεν προλάβαμε να τη δούμε καλά μόλις γεννήθηκε. Μας την πήραν προτού ακόμη της βάλουν βραχιολάκι με το όνομά μας, επειδή είχε ένα πρόβλημα υγείας. Όταν την είδα δεν πίστευα ότι ήταν τόσο λευκή!» λέει ο Κρις.

Πέρυσι, ο ερχομός του τέταρτου μέλους της οικογένειας ήρθε να συμπληρώσει την πολύχρωμη παλέτα και το έκτο χρώμα του φυλετικού ουράνιου τόξου μέσα σε ένα σπίτι. Ο Ζάιον γεννήθηκε με μαύρο δέρμα, σγουρά μαύρα μαλλιά και τη χαρακτηριστική μαύρη μύτη του πατέρα του.

Keywords
Τυχαία Θέματα