Δείτε τα έργα που ζωγράφισε ο Μπους

0 43ος κατά σειρά Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, αποφάσισε να γίνει ζωγράφος. ΗΙndependent τρύπωσε στο ατελιέ του και έδωσε στη δημοσιότητα σειρά έργων του πρώην Πλανητάρχη.

Ο ίδιος, αποφάσισε μάλιστα να μην "υπογράφει" σαν George W. Bush (George Walker Bush), αλλά σαν... "43".Ο 67χρονος σήμερα George W. Bush ανακάλυψε το κρυφό του "ταλέντο" στη ζωγραφική και μάλιστα, παρακολούθησε μαθήματα για να γίνει ακόμα καλύτερος. Όπως δήλωσε, επί ένα μήνα αφιέρωνε καθημερινά έξι ώρες για να

βελτιώσει την τεχνική του στο πλευρό της ζωγράφου, Bonnie Flood.

Το αποτέλεσμα αποτυπώνεται στα έργα του. Άγνωστο αν η πρόθεση του ήταν να γίνει σύγχρονος Ρέμπραντ, αλλά στην περίπτωση του αρκεί η λαϊκή ρήση, "η προσπάθεια μετράει".

Η δασκάλα του πάντως δήλωσε ότι ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ "έχει τέτοιο πάθος για τη ζωγραφική που θα μείνει στην ιστορία ως σπουδαίος καλλιτέχνης". Μεγάλες κουβέντες.

Η νέα καριέρα του George W. Bush ξεκίνησε έχοντας ως πηγή έμπνευσης τα αγαπημένα του, σκυλιά. Πριν ξεκινήσει μαθήματα με την Flood, είχε δημιουργήσει πάνω από 50 πίνακες με κεντρικό τους θέμα τα πιστά τετράποδα.

Στην πορεία όμως, και με παρότρυνση της δασκάλας του, αποφάσισε να εμπλουτίσει το ρεπερτόριο του, περνώντας και σε άλλα θέματα όπως τα τοπία και τις προσωπογραφίες (και αφηρημένες αυτοπροσωπογραφίες όπως φαίνεται στο έργο, "η μπανιέρα").Η πρώτη "διαρροή" πάντως των έργων του Bush, έγινε από χάκερ ο οποίος κατάφερε να διεισδύσει στα αρχεία του ίδιου και να τα δώσει στη δημοσιότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα