Δείτε με ένα κλικ τις εφημερίδες

Τα στοιχεία-σοκ για την ανεργία σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ, η καταβολή του ΕΚΑΣ και το πολιτικό συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ είναι τα θέματα που κυριαρχούν στις σημερινές εφημερίδες.

Πρωτοσέλιδος βασικός τίτλος:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Αναδρομικά από το ΕΚΑΣ σε 5 δόσεις".

Η εφημερίδα γράφει ότι "πληρώνει τελικά το ΙΚΑ τα «χρωστούμενα» ποσά από το ΕΚΑΣ του 2011 σε 37.018 χαμηλοσυνταξιούχους

που τα είχε «παγώσει» με σχετική του εγκύκλιο από τον περασμένο Νοέμβριο".

ΑΥΡΙΑΝΗ: "Χρεοκόπησαν και τα ασφαλιστικά ταμεία μαζί με την πραγματική Οικονομία".

Η εφημερίδα τονίζει ότι "ομολογία χρεοκοπίας από Κουτρουμάνη για τα ασφαλιστικά ταμεία. «Τα χρέη ξεπερνούν τα 11,5 δισ. αλλά ελάχιστα μπορούν να εισπραχθούν». Σύμφωνα με τον Υπουργό Εργασιας στα 11,5 δισ. ευρώ ανέρχονται οι οφειλές επιχειρήσεων προς τα ασφαλιστικά ταμεία από τα οποία όπως παραδέχθηκε «τα 3,5 δισ.ευρώ δεν μπορούν να εισπραχθούν είτε γιατί οι επιχειρήσεις έχουν πτωχεύσει είτε για άλλους αντικειμενικούς λόγους»".

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "Μυστήριο! Κατέθεσε ο εισαγγελέας που έχει στα χέρια του τον καυτό φάκελο των CDS".

Η εφημερίδα γράφει ότι "με την κατάθεση του αντιεισαγγελέα Πρωτοδικών και επίκουρου οικονομικού εισαγγελέα Αριστείδη Κορέα, ο οποίος -μεταξύ άλλων- χειρίστηκε την υπόθεση των CDS, στον αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Φώτη Μακρή συνεχίστηκε χθες η διοικητική εξέταση για τις καταγγελίες των οικονομικών εισαγγελέων Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρου Μουζακίτη".

ΕΘΝΟΣ: "600 άνεργοι την ημέρα στον ιδιωτικό τομέα".

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "δραματικές διαστάσεις πήρε η ανεργία. Τον περασμένο Οκτώβριο εκτινάχθηκε στο 18,2%, κάνοντας ένα άλμα 4,7 ποσοστιαίων μονάδων από το 13,5%, που βιρσκόταν τον ίδιο μήνα του 2010. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, ο αριθμός των ανθρώπων που αναζητούν επαγγελματική απασχόληση έφτασε τους 903.525".

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Τι λέει η ξεχασμένη Προφητεία της Παναγίας των Βλαχερνών!".

Σύμφωνα με την εφημερίδα "για τις συγκλονιστικές στιγμές τις οποίες ήδη ζούμε και οι οποίες οδηγούν απευθείας σε μια νέα επικρατούσα πραγματικότητα στον κόσμο μας έχουμε κάνει πολλές αναφορές τον τελευταίο καιρό. Ας δούμε λοιπόν σήμερα ένα άλλο θέμα, το οποίο αποφασίστηκε να το βγάλουμε κι αυτό στη φόρα, με αφορμή και την πρόσφατη εμπλοκή της Ορθοδοξίας στα ευρύτερα (γεω)πολιτικά παιχνίδια με την προφυλάκιση του μοναχού Εφραίμ".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Και στη ΔΕΗ και στη Βουλή ο "κολλητός" του Γιώργου!".

Η εφημερίδα γράφει ότι "νέο σκάνδαλο με τους «ημέτερους» και «κολλητούς» της παρέας του τέως πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, οι οποίοι διπλοβολεύονται σε θέσεις με παχυλές αμοιβές για να αποκατασταθούν για τις «υπηρεσίες» που έχουν προσφέρει".

ΕΣΤΙΑ: "Τροχοπέδη στην ανάπτυξη. Το κράτος σε όλες τις εκφάνσεις του".

Η εφημερίδα τονίζει ότι "σήμερα όλοι αντιλαμβάνονται ότι η βασική αιτία που η χώρα μας έφθασε στα πρόθυρα της πτωχεύσεως είναι το δημόσιο. Αυτό δαπανούσε διαρκώς περισσότερα από όσα

Keywords
Τυχαία Θέματα