Δείπνο Χριστόφια- Έρογλου στα μέλη του ΟΗΕ στην Πύλα

14:38 5/1/2012 - Πηγή: NewsBomb

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Δημήτρης Χριστόφιας και ο ηγέτης του ψευδοκράτους, Ντερβίς Ερογλου αναμένεται να παραθέσουν δείπνο προς τα μέλη της ομάδας των Ηνωμένων Εθνών, που παρευρίσκονται στις απευθείας συνομιλίες για το Κυπριακό.

Συγκεκριμένα, ο Κύπριος Πρόεδρος θα φθάσει στις 19:00, στο Κοινοτικό Συμβούλιο Πύλας, ενώ ο Ντερβίς Έρογλου αναμένεται να μεταβεί στο γραφείο του Τ/κ Κοινοτάρχη Πύλας, σύμφωνα με το sigmalive.gr.

Στις 19:30, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των ηγετών των δύο κοινοτήτων στην πλατεία του χωριού

και θα ακολουθήσει περιήγησή τους στα καφενεία του χωριού.

Στις 20:00, θα παρακαθίσουν σε δείπνο στο ελληνοκυπριακής ιδιοκτησίας εστιατόριο ''Τροχός'' στην πλατεία του χωριού, στο οποίο θα παρακαθίσουν, επίσης, οι σύζυγοι των ηγετών των δύο κοινοτήτων, τα μέλη των διαπραγματευτικών ομάδων των δύο πλευρών, η Ειδική Αντιπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, Λίζα Μπάτενχαϊμ, ο Ειδικός Σύμβουλος του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Αλεξάντερ Ντάουνερ και τα μέλη της ομάδας των Ηνωμένων Εθνών, που παρευρίσκονται στις απευθείας συνομιλίες.

Τέλος στις 21:30, οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων και οι προσκεκλημένοι τους θα μεταβούν για καφέ στο τουρκοκυπριακής ιδιοκτησίας εστιατόριο ''Αμνησία''.

Keywords
Τυχαία Θέματα