Δ. Γιαννακόπουλος: «Μια γροθιά για τον Παναθηναϊκό»

00:22 3/2/2015 - Πηγή: NewsBomb
Ο Δ. Γιαννακόπουλος, με αφορμή τα 107 χρόνια του «τριφυλλιού», μέσα από το Onsports στέλνει το δικό του μήνυμα ενότητας…

Με όραμα γεμάτα γήπεδα από παιδιά που σηματοδοτούν το μέλλον και ιδανικό το να υπηρετεί τον σύλλογο που αγάπησε από μικρό παιδί, ο Δ. Γιαννακόπουλος έστειλε το δικό του μήνυμα για τη συμπλήρωση 107 χρόνων ζωής του Παναθηναϊκού.

Ο διάδοχος του ιστορικού ηγέτη του συλλόγου, Παύλου

Γιαννακόπουλου και συνεχιστής του έργου του στην ομάδα μπάσκετ του τριφυλλιού, δηλώνει περήφανος γιατί υπηρετεί την ενδοξότερη ομάδα στην Ελλάδα, τον μεγάλο Παναθηναϊκό. Παράλληλα, ζητά από τον κόσμο του τριφυλλιού να αγωνιστούν όλοι μαζί με την ψυχή τους, ώστε αυτό που τραγουδούν στον ύμνο της ομάδας, να γίνει πραγματικά και ο Παναθηναϊκός να είναι πρωταθλητής παντοτινός σε όλα τα σπορ.

Η δήλωση του κ. Γιαννακόπουλου

«Η 3η Φεβρουαρίου είναι για όλους εμάς, τους φίλους του Παναθηναϊκού, μια ξεχωριστή ημέρα. Και δεν είναι απλώς μια γιορτή, αλλά μια ημέρα υπερηφάνειας καθώς είμαστε ευλογημένοι να πιστεύουμε και να ασπαζόμαστε τα ιδανικά του μεγαλύτερου συλλόγου της Ελλάδας. Είναι μια ημέρα αφιερωμένη στον Γεώργιο Καλαφάτη, σε όσους στήριξαν τη μεγάλη προσπάθεια 107 χρόνια πριν και σε όσους ακολούθησαν κι ακολουθούν την Παναθηναϊκή Ιδέα. Ο Παναθηναϊκός διαφέρει γιατί πάνω απ' όλα είναι ιδέα και οι ιδέες είναι αθάνατες. Εύχομαι υγεία σε όλους τους φίλους του Παναθηναϊκού, όνειρό μου είναι να βλέπω τα γήπεδα όπου αγωνίζεται η ομάδα μας να είναι γεμάτα από μικρά παιδιά που σηματοδοτούν το μέλλον και ιδανικό μου να υπηρετώ τον σύλλογο που αγάπησα από μικρό παιδί. Όλοι όσοι αγαπάμε τον Παναθηναϊκό να δουλέψουμε σκληρά και να είμαστε ενωμένοι, στα εύκολα και στα δύσκολα να είμαστε μια γροθιά ώστε να τραγουδάμε παρέα «πρωταθλητή σε όλα τα σπορ παντοτινέ».

Keywords
Τυχαία Θέματα