Χωρίς νερό σήμερα περιοχές της Θεσσαλονίκης

Διακοπές στην υδροδότηση θα σημειωθούν σήμερα σε περιοχές των δήμων Θεσσαλονίκης, Καλαμαριάς και Κορδελιού- Ευόσμου.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το thestival.gr, από τις 08:00 έως τις 16:00, θα γίνουν εργασίες συνδέσεως νέων αγωγών δικτύου ύδρευσης στην οδό Αγίου Δημητρίου του Δήμου Θεσσαλονίκης. Θα υπάρξουν προβλήματα υδροδότησης στις οδούς Αγ. Δημητρίου, Πλάτωνος, Ολύμπου και

Μακεδονικής Αμύνης, καθώς και σε όλες τις παρακείμενες σε αυτές οδούς του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Από τις 10:00 έως τις 13:00, θα γίνουν εργασίες λόγω υπόγειας διαρροής σε αγωγό του δικτύου ύδρευσης στην οδό Ικαρίας 2 στην περιοχή της Άνω Τούμπας του Δήμου Θεσσαλονίκης. Θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης στις οδούς Αγίας Μαρίνας, Υπατίας, Φιλήμονος, Γ. Λαμπράκη και σε όλες τις παρακείμενες σε αυτές οδούς του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Επίσης, από τις 08:00 έως τις 16:00 θα γίνουν εργασίες σύνδεσης νέων αγωγών δικτύου ύδρευσης επί της παράπλευρης οδού της εσωτερικής περιφερειακής, από την 3ης Σεπτεμβρίου έως τη Δεσπότου Ιωακείμ, του Δήμου Κορδελιού - Ευόσμου. Θα υπάρξουν προβλήματα υδροδότησης στις οδούς Μπότσαρη, Σόλωνος, Παρμενίωνος, Διγενή, Αράπιτσας, Βύρωνος, Θερίσου, Καλλέργη, 25ης Μαρτίου, Φιλελλήνων και σε όλες τις παρακείμενες σε αυτές οδούς του Δήμου Κορδελιού - Ευόσμου .

Τέλος, από τις 08:00 έως τις 14:00, θα γίνουν εργασίες σύνδεσης νέων αγωγών δικτύου ύδρευσης στην οδό Τριανταφυλλίδου του Δήμου Καλαμαριάς. Θα υπάρξουν προβλήματα υδροδότησης στις οδούς Ιω. Πασαλίδη, Μητροπολίτου Χρυσάνθου, Κομνηνών, Τριανταφυλλίδου και σε όλες τις παρακείμενες σε αυτές οδούς του Δήμου Καλαμαριάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα