Μπιτσαξής: «Η ΕΠΟ την ευθύνη του πρωταθλήματος»

Την άποψή του πως τη διοργάνωση του πρωταθλήματος θα πρέπει να αναλάβει η ΕΠΟ εξέφρασε για μία ακόμα φορά ο Πάνος Μπιτσαξής, χαρακτηρίζοντας τη Super League καρτέλ σήψης και διαφθοράς, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει λόγο και για συνθήκες μονοπωλίου.

«Δομές άλλοτε ολιγοπωλιακές ή μονοπωλιακές είναι δομές που παράγουν νοσηρά φαινόμενα. Θέματα δικαιοδοτικών οργάνων και θέματα αδειοδοτήσεων δεν μπορούν να καλλιεργηθούν σε τέτοιο περιβάλλον», τόνισε ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού

μιλώντας στην εκπομπή «ΔΙΚΗ στον ΣΚΑΪ», όπου δεν παρέλειψε μεταξύ άλλων να αναφερθεί στην παραίτηση του Απόστολου Παπουτσάκη από τον προεδρικό θώκο της Λίγκας, στα «στημένα», αλλά και στην πάταξη της αθλητικής βίας, παραδεχόμενος ότι η απόφασή του να μην αναβληθεί το ντέρμπι ΠαναθηναϊκόςΟλυμπιακός που οδήγησε στα έκτροπα του ΟΑΚΑ ήταν λάθος του.

«Η απόφαση να μην αναβληθεί το ντέρμπι ήταν mea culpa», υπογράμμισε χαρακτηριστικά πριν υποστηρίξει πως: «O ΟΠΑΠ πρέπει να κλείσει την... κάνουλα στις ομάδες και να ενισχύσει τον ερασιτεχνικό αθλητισμό».

Οι σημαντικότερες δηλώσεις του Πάνου Μπιτσαξή στο onposrts.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα