Μπάρμαν έκλεψε από ΑΤΜ τουλάχιστον ένα εκατομμύριο δολάρια!

Ένας Αυστραλός μπάρμαν ο οποίος είχε βρει ένα... «παραθυράκι» στο ΑΤΜ της τράπεζας, κατάφερε να κλέψει περίπου ένα εκατομμύριο δολάρια!

Ο Νταν Σόντερς, από τη Βικτώρια της Αυστραλίας, ζούσε τη μεγάλη ζωή για περίπου τέσσερις μήνες ξοδεύοντας τα χρήματα που έκλεβε συστηματικά από το ΑΤΜ μίας γειτονικής τράπεζας.

Το...

«μενού» περιελάμβανε τζετ, ακριβά ρούχα, παραμονή σε πανάκριβα ξενοδοχεία και φυσικά πολλές γυναίκες είτε επί πληρωμή είτε από... «έρωτα».

Σήμερα ( 6/11/2014) όμως συνελήφθη από αξιωματικούς στη Μελβούρνη και χρεώθηκε με 111 αδικήματα που σχετίζονται με απάτη και κλοπή, όπως δήλωσε ένας εκπρόσωπος της βικτωριανής αστυνομίας.

Ο Σόντερς αναμένεται να βρεθεί ενώπιον του δικαστηρίου την ερχόμενη Τετάρτη (12/11/2014).

Το περιστατικό με την κλοπή ξεκίνησε το Φεβρουάριο του 2011 και για περισσότερους από τέσσερις μήνες, ο Αυστραλός ζούσε μία πλουσιοπάροχη αλλά κλεμμένη ζωή.

Έφτασε μάλιστα σε σημείο να επισκεφτεί ψυχολόγο μην μπορώντας να... διαχειριστεί την τεράστια αλλαγή στη ζωή του.

«Με την κάρτα του ΑΤΜ μπορούσα να είμαι κάποιος που ήθελα, να πάω οπουδήποτε ήθελα και γενικά να κάνω οτιδήποτε για όσο διάστημα είχα την κάρτα στο παντελόνι μου! Ένιωθα σα βασιλιάς» δήλωσε ο ίδιος σε αυστραλιανά Μέσα.

Τον Ιούνιο του 2011 το όνειρο τελειώνει όταν η τράπεζα αντιλήφθηκε τι ακριβώς είχε συμβεί. Τότε ο Σόντερς, με περίσσιο... θράσος, επισκέφτηκε το τραπεζικό κατάστημα για να δώσει εξηγήσεις. Οι υπεύθυνοι τότε τον ενημέρωσαν ότι την υπόθεση ερευνά η αστυνομία και εκείνοι δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα.

Ο 29χρονος τότε Σόντερς εξαφανίστηκε αλλά για κακή του... τύχη, εντοπίστηκε και συνελήφθη...

Keywords
Τυχαία Θέματα