Μπαχρέιν: Ένας νεκρός από πυρά «παραστρατιωτικών» σε διαδήλωση

03:48 1/4/2012 - Πηγή: NewsBomb

Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του στο Μπαχρέιν το Σάββατο έπειτα από τον τραυματισμό του την Παρασκευή από πυρά κατά διάρκεια μιας αντικυβερνητικής διαδήλωσης, ανέφεραν ένας συγγενής του και η αντιπολίτευση, επιρρίπτοντας την ευθύνη για το θάνατό του σε παραστρατιωτικούς πιστούς στην κυβέρνηση του βασιλείου.

Την τραγική είδηση επιβεβαίωσε και η υπηρεσία Τύπου της κυβέρνησης αναφέροντας ότι ο Άχμεντ Ισμαήλ, 22 ετών, αιμορράγησε μέχρι θανάτου αφού τραυματίστηκε την Παρασκευή.

Σύμφωνα με τον ξάδερφο του θύματος, Μοχάμεντ μπου Ντάνιελ ο άτυχος άνδρας δέχθηκε επίθεση την

ώρα που έπαιρνε φωτογραφίες μιας διαδήλωσης. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά «άνδρες που όπως είπε ήταν "μέλη παραστρατιωτικής ομάδας" κι επέβαιναν σε ένα αυτοκίνητο χωρίς διακριτικά άνοιξαν πυρ εναντίον του».

Το αλ Ουέφακ, το κύριο κόμμα της αντιπολίτευσης στο Μπαχρέιν, ανακοίνωσε ότι «οι λεπτομέρειες. . . από αυτόπτες μάρτυρες και μέλη της οικογένειάς του καταδεικνύουν ότι ο μάρτυρας Άχμεντ βρισκόταν κοντά στον κεντρικό δρόμο με μια κάμερα στο χέρι για καταγραφή. Ήταν παρούσες περίπολοι της αστυνομίας και ένοπλες παραστρατιωτικές ομάδες μαζί τους. . . Ένας από τους ανθρώπους σε ένα από τα αυτοκίνητα έριξε πραγματικά πυρά στους διαδηλωτές και στον αέρα».

Η υπηρεσία Τύπου της κυβέρνησης ανέφερε ότι η υπόθεση θα ερευνηθεί ως να επρόκειτο για δολοφονία, αφού άνθρωποι που βρίσκονταν κοντά στο θύμα είπαν ότι τα πυρά που τον χτύπησαν ερρίφθησαν από άνδρες σε ένα όχημα χωρίς διακριτικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα