Απρόκλητη επίθεση Λύμουρα σε δημοσιογράφο της «Πράσινης»!

15:53 1/5/2014 - Πηγή: NewsBomb

Η διεθνής αθλήτρια μπάσκετ επιτέθηκε σε δημοσιογράφο της εφημερίδας «Πράσινη» κατά τη διάρκεια του αγώνα γυναικών μεταξύ του Πρωτέα Βούλας και του Παναθηναϊκού!!!

Το είδαμε και αυτό... Στην Ελλάδα του 2014 μια αθλήτρια να επιτίθεται σε δημοσιογράφο κατά τη διάρκεια ενός αγώνα μπάσκετ χωρίς καμία απολύτως αφορμή!!!

Αρνητική πρωταγωνίστρια του πρωτοφανούς περιστατικού ήταν η Λολίτα Λύμουρα, η οποία έκανε απρόκλητη επίθεση στη δημοσιογράφο της εφημερίδας «Πράσινη», Σοφία Βαλσάμη,

λίγα δευτερόλεπτα πριν το φινάλε του τρίτου ημιτελικού του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ των γυναικών μεταξύ του Πρωτέα Βούλας και του Παναθηναϊκού.

Η διεθνής αθλήτρια στράφηκε προς το μέρος της δημοσιογράφου και εξύβρισε χυδαία τόσο εκείνη, όσο τον Παναθηναϊκό αλλά και την εφημερίδα στην οποία εργάζεται μπροστά στα έκπληκτα μάτια των υπολοίπων αθλητριών και των φιλάθλων που βρίσκονταν στο κλειστό, αλλά και εκπροσώπων της ομοσπονδίας. Μάλιστα, για να εμπλουτίσει το βρώμικο... σόου της έφτυσε στο παρκέ δείχνοντας το ποιόν της! Προς τιμήν της η Σοφία Βαλσάμη δεν αντέδρασε αφήνοντας τη Λύμουρα στον κατήφορό της.

Φυσικά, μετά από αυτό το χυδαίο περιστατικό θα πρέπει να θεωρείται αναμενόμενη και δεδομένη η δραστική παρέμβαση όλων των αρμόδιων φορέων.
Πώς θα αντιδράσουν η ΕΣΗΕΑ και ο ΠΣΑΤ; Τι θα πράξει η ΕΟΚ, δεδομένου μάλιστα πως πρόκειται για αθλήτρια της Εθνικής Ομάδας;

Η τιμωρία της Λύμουρα πρέπει να είναι παραδειγματική.

Περιμένουμε να δούμε...

Πηγή: Οnsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα