Από τη… βούλα η Λίβερπουλ, 2-1 τη Γουέστ Χαμ

20:23 6/4/2014 - Πηγή: NewsBomb

Στην πρώτη θέση της Πρέμιερ Λιγκ διατηρήθηκε η Λίβερπουλ που πέρασε νικηφόρα 2-1 από την έδρα της Γουέστ Χαμ με δύο πέναλτι του Τζέραρντ.

Μόλις για μία ημέρα έμεινε μακριά από την πρώτη θέση η Λίβερπουλ στην Πρέμιερ Λιγκ, καθώς έκανε το καθήκον της στην εκτός έδρας αναμέτρησή της με τη Γουέστ Χαμ επικρατώντας 2-1 για να προσπεράσει ξανά τις Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι στη βαθμολογία.

Αυτή, ήταν η έβδομη συνεχόμενη νίκη για τους «κόκκινους» στην Πρέμιερ Λιγκ και οδεύουν ολοταχώς προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Μεγάλος πρωταγωνιστής για

την ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς ήταν ο Στίβεν Τζέραρντ που σημείωσε και τα δύο γκολ της ομάδας του για να φτάσει τα 153 και να ξεπεράσει τον Κένι Νταλγκλίς.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 44' όταν ο Σουάρεζ κέρδισε το πέναλτι με τον Τζέραρντ να το αξιοποιεί. Στο επόμενο λεπτό όμως, ήρθε η ισοφάριση από τη Γουέστ Χαμ με τέρμα του Ντεμέλ, έχοντας βέβαια προηγηθεί καταφανέστατο φάουλ στον Μινιολέ.

Παρόλα αυτά η Λίβερπουλ κατάφερε να φτάσει στο γκολ της νίκης όταν στο 71' ο Τζέραρντ ευστόχησε στο δεύτερο πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του για να της δώσει και το τρίποντο.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Αντριάν, Ντεμέλ, Αρμέρο, Τέιλορ (78' Τζάρβις), Τόμκινς, Ριντ, Ντιαμέ (85' Κόουλ), Νομπλ, Κάρολ, Νόλαν (68' Νοτσερίνο), Ντάουνινγκ.
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Μινιολέ, Τζόνσον, Φλάναγκαν, Τζέραρντ, Σκρτελ, Σακό, Κουτίνιο (46' Λούκας), Χέντερσον, Στάριτζ (86' Τουρέ), Στέρλινγκ, Σουάρεζ.

Πηγή: onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα