Απίστευτο: Προσέλαβε «φουσκωτούς» για να του σπάσουν τη Μαζεράτι

Τη δυσαρέσκειά του δημόσια αποφάσισε να εκφράσει ένας Κινέζος για την «κακή εξυπηρέτηση» που υπέστη από ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία, προσλαμβάνοντας «φουσκωτούς» για να καταστρέψουν με ρόπαλα την αξίας 325.000 ευρώ Μαζεράτι του!


Ο Κινέζος ιδιοκτήτης σκηνοθέτησε την καταστροφή της Maserati Quattroporte του στα εγκαίνια μιας έκθεσης αυτοκινήτου στο Τσινγκντάο στην ανατολική Κίνα, σύμφωνα με την εφημερίδα «Τσινγκντάο Μόρνινγκ Ποστ».

Τέσσερις άνδρες άρχισαν να βαράνε με βαριοπούλες το αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα στο τέλος τα κρύσταλλα του αυτοκινήτου να είναι σπασμένα,

η καρότσα του και η μάσκα του βουλιαγμένα. Γύρω από το πολυτελές όχημα υπήρχε ένα πανό με κατηγορίες προς την ιταλική μάρκα ότι έλαβε κακές αποφάσεις.

Τα προβλήματα άρχισαν όταν ο ιδιοκτήτης πήγε για πρώτη φορά το αυτοκίνητο στον αντιπρόσωπο για μια επισκευή: το προσωπικό τον χρέωσε μεταχειρισμένα ανταλλακτικά σαν καινούρια. Ο Γουάνγκ προσθέτει μιλώντας στην εφημερίδα πως το συνεργείο επίσης δεν κατάφερε να επισκευάσει ένα πρόβλημα στην πόρτα του αυτοκινήτου και γρατζούνισε μάλιστα το αμάξωμα.

«Ελπίζω πως οι ξένοι κατασκευαστές αυτοκινήτων πολυτελείας κατάλαβαν ότι οι κινέζοι καταναλωτές έχουν το δικαίωμα να περιμένουν υπηρεσίες ανάλογες της μάρκας», δήλωσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα