Απαιτούσαν χρήματα για τα αυτοκίνητα που είχαν κλέψει!

15:34 5/4/2012 - Πηγή: NewsBomb

Για εκβίαση, κλοπή και παράβαση του Νόμου περί όπλων, συνελήφθησαν δύο Αλβανοί ηλικίας 20 και 18 ετών και ένας 23χρονος Έλληνας από αστυνομικούς του Τμήματος Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής.

Συγκεκριμένα, ένας κατήγγειλε ότι δέχεται τηλεφωνικές κλήσεις από άγνωστο άτομο, το οποίο απαιτούσε 6.000 ευρώ, προκειμένου να του επιστρέψει το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, το οποίο είχε κλαπεί την 2-4-2012.

Μετά από αυτά οργανώθηκε επιχείρηση από το Τμήμα Εκβιαστών και ορίσθηκε συνάντηση του αγνώστου ατόμου με τον καταγγέλλοντα στην περιοχή του Αιγάλεω, όπου εντοπίσθηκε το

κλεμμένο όχημα και οι δύο από τους δράστες που προσήλθαν για να παραλάβουν το χρηματικό ποσό, ενώ ο τρίτος εντοπίσθηκε στη περιοχή της Κυψέλης.

Στη κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος κλεμμένων εξαρτημάτων αυτοκινήτων και μοτοσικλετών, ένα ζευγάρι πινακίδων κυκλοφορίας κλεμμένου αυτοκινήτου, δύο μαχαίρια, ένα αεροβόλο τυφέκιο, ένα αεροβόλο πιστόλι, δυο ξύλινα ρόπαλα και 5 κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα