«Ανταρσία» 30 βουλευτών ΝΔ και ΠΑΣΟΚ

«Δεν ψηφίζουμε τίποτα που να αφορά μείωση συντάξεων, περικοπές μισθών, νέες φορολογικές επιβαρύνσεις των πολιτών, ενοποίηση των ασφαλιστικών ταμείων, που…

Αυτό το τελεσίγραφο έχουν στείλει με κάθε μέσο στις ηγεσίες των κομμάτων τους, τουλάχιστον 30 βουλευτές ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, κυρίως της επαρχίας.

Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που ο πρωθυπουργός αρνείται κάθε διαπραγμάτευση με την τρόικα

που οδηγεί αναπόφευκτα σε τέτοια μέτρα και είναι αποφασισμένος εάν δεν βρει κοινή γραμμή με τους εκπροσώπους της τρόικα να προχωρήσει ακόμα και σε πρόωρες εκλογές.

«Δεν μπορούμε να πάμε σπίτια μας και να κάνουμε Χριστούγεννα αν ψηφίσουμε έστω και ένα μέτρο που να αφορά νέα οικονομική αιμορραγία για τους πολίτες» λένε ήδη πολλοί βουλευτές της συμπολίτευσης ακόμα και μέσα στη Βουλή παραμονές συζήτησης του νέου προϋπολογισμού.

Για την ώρα πάντως δεν φαίνεται να υπάρχει πουθενά ταύτιση απόψεων ελληνικής κυβέρνησης και τρόικα με τους τροϊκανούς να οδηγούν την κατάσταση στα άκρα και με τον Σαμαρά να γνωρίζει ότι δεν μπορεί να περάσει από τη Βουλή μέτρα που θέτουν σαν όρο οι τροϊκανοί για ν α έρθουν στην Αθήνα να διαπραγματευτούν.

Keywords
Τυχαία Θέματα