Ανοιχτό το ενδεχόμενο συνάντησης Βενιζέλου - Τσίπρα

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ φαίνεται διατεθειμένος να ενημερώσει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για τα εθνικά θέματα.

Το «ραντεβού» Βενιζέλου-Τσίπρα δεν αποκλείεται να γίνει και μάλιστα μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου.

Σε μία προσπάθεια του ΠΑΣΟΚ να ρίξει τους

τόνους της πολιτικής αντιπαράθεσης δεν αποκλείεται να συναντηθούν τελικά οι δυο τους.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ φαίνεται διατεθειμένος να ενημερώσει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για τα εθνικά θέματα.

Σε μία κίνηση στρατηγικού «τακτικισμού» ο Βενιζέλος αντί να πολώσει το κλίμα με το ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ πιθανό να πετύχει ακριβώς το αντίθετο..
Υπενθυμίζεται ότι το «ραντεβού» Βενιζέλου - Τσίπρα προανήγγειλε νωρίτερα την Πέμπτη ο Νίκος Παππάς, εξ απορρήτων του Αλέξη Τσίπρα.

Μάλιστα, σε τηλεοπτική του συνέντευξη, ερωτηθείς γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν δέχεται να συμμετέχει στην ενδεχόμενη συνάντηση Σαμαρά-Τσίπρα, ο κ. Παππάς αναφέρθηκε στον κ. Βενιζέλο , λέγοντας ότι έχει μια συγκεκριμένη αρμοδιότητα και πως στα πλαίσια αυτής της αρμοδιότητας, «θα μπορούσε να συναντήσει τον κ. Τσίπρα...».

Προς το παρόν δεν έχει «ακουστεί» για το πότε θα γίνει η περιβόητη συνάντηση, αλλά το πιθανότερο είναι να γίνει μετά την επιστροφή του κ. Βενιζέλου από την Τουρκία.

Σημειώνεται ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα ταξιδέψει στις 29 Νοεμβρίου στην Άγκυρα και στις 30 στη Κωνσταντινούπολη, για την προετοιμασία του Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας - Τουρκίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα