Ανοιχτή επιστολή προς Αλέξη Τσίπρα και Πάνο Καμμένο

21:05 8/5/2012 - Πηγή: NewsBomb

Άνεργος πολίτης καλεί τους πολιτικούς αρχηγούς κ.κ. Αλέξη Τσίπρα και Πάνο Καμμένο να παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου για να αναγνώσουν στον λαό τα πιο επίμαχα άρθρα της δανειακής σύμβασης.

Χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα απέναντι στα δύο μνημονιακά κόμματα, o κ. Nicolas Tz με ανοιχτή επιστολή του στο epirus-ellas.gr σχολίασε ότι το αποτέλεσμα των εκλογών ήταν ένα «τεράστιο χαστούκι σε αυτούς που με περισσή αλαζονεία καταστρατήγησαν κάθε έννοια δικαίου, το Σύνταγμα

και δολοφόνησαν εν ψυχρώ το μέλλον των πολιτών και της χώρας».

Ο ίδιος εκτίμησε πως δεν πρόκειται να δημιουργηθεί κυβέρνηση, λόγω της σημερινής κατάστασης που επικρατεί και πως το ενδεχόμενο για επαναληπτικές εκλογές είναι προ των πυλών.

Την ίδια ώρα, ο κ. Nicolas Tz, ευχαρίστησε τους δύο πολιτικούς αρχηγούς «για την μετεκλογική θέση που κρατάνε» και τους κάλεσε να μιλήσουν στον λαό για τους εφαρμοστικούς νόμους, ώστε όπως χαρακτηριστικά είπε «να λάβουν γνώση και να καταψηφίσουν με μεγαλύτερο και ηχηρότερο μήνυμα τα δύο μνημονιακά κόμματα.Δικαιούται ο λαός να γνωρίζει πριν κληθεί να ξαναψηφίσει».

Τέλος, υποστήριξε πως αν γίνει κάτι τέτοιο οι επαναληπτικές εκλογές θα έχουν ένα μήνυμα πολύ πιο δυνατό, «ικανό να αφήσει τα δυο μεγάλα κόμματα μακριά από την εξουσία που την αποζητούν μόνο και μόνο για να ολοκληρωθεί το συμβόλαιο θανάτου του ελληνικού λαού αλλά και των λαών της Ευρώπης, που θα παραδειγματιστούν από τη αντίσταση του λαού μας» συμπλήρωσε κλείνοντας.

Keywords
Τυχαία Θέματα