Αναζητώντας το θαύμα ο Ολυμπιακός

Η ώρα του μεγάλου τελικού (13/05, 21.00, ΕΤ1) του Final 4 της Κωνσταντινούπολης έφθασε, με τον Ολυμπιακό και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας να διεκδικούν τον τίτλο.

Από την αρχή της χρονιάς οι Ρώσοι κουβαλούσαν στις πλάτες τους τη στάμπα του απόλυτου φαβορί της φετινής Ευρωλίγκας. Δικαίως, από τη στιγμή που ξοδεύοντας πολλά εκατομμύρια ευρώ στο καλοκαιρινό παζάρι ενέταξαν στο δυναμικό τους παίκτες όπως ο Αντρέι Κιριλένκο, ο Νέναντ Κρστιτς

και ο Μίλος Τεόντοσιτς. Από την άλλη, ο Ολυμπιακός αμφισβητήθηκε ακόμα και όσον αφορά στην πρόκριση στο Top 16 μετά το αρνητικό ξεκίνημά (1-3) στην κανονική περίοδο. Κι όμως με μεθοδική δουλειά και δύο καλές μεταγραφές Αμερικανών παικτών (Έισι Λο και Τζόι Ντόρσεϊ) το συγκρότημα του Ντούσαν Ίβκοβιτς όχι απλώς κατάφερε να φθάσει μέχρι το Final 4, αλλά θα δώσει το παρών και στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της γηραιάς ηπείρου.

Αντίπαλός του, το μεγαθήριο. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Γιόνας Καζλάουσκας, του Αντρέι Κιριλένκο και του Νέναντ Κρστιτς. Αντίπαλος και ο Μίλος Τεόντοσιτς, που την Παρασκευή (11/05) ζητούσε την υποστήριξη της «ερυθρόλευκης» εξέδρας στον ημιτελικό της ΤΣΣΚΑ Μόσχας κόντρα στον Παναθηναϊκό, με το «θάρρος» που του δίνει η επί τρία χρόνια θητεία του στο ΣΕΦ. Φαβορί στον τελικό του 25ου Final 4 υπάρχει και δεν είναι άλλο από τους Μοσχοβίτες.

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα