Ανατροπή με… ματ παραμονής η Κέρκυρα, 3-2 τον Λεβαδειακό

18:36 7/3/2012 - Πηγή: NewsBomb

Οι αλλαγές του Χάβι Γκράθια έφεραν τα πάνω κάτω στην Κέρκυρα, οι Φαίακες ανέτρεψαν το σε βάρος τους σκορ και έκαναν άλμα σωτηρίας κόντρα στους Βοιωτούς.

Τελικά υπάρχει ζωή στην Κέρκυρα; Αν ο πάγκος έχει... έμπνευση και οι ποδοσφαιριστές πάθος, τότε, ναι, υπάρχει ζωή. Οι Φαίακες το απέδειξαν την Τετάρτη (07/03) το απόγευμα στο εξ αναβολής παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής απέναντι στον Λεβαδειακό. Γνώριζαν ότι έπαιζαν την ύπαρξή τους στη Super League,

λίγες μόλις ημέρες μετά την ήττα (4-3) στη Λιβαδειά και... πλήρωσαν με το ίδιο νόμισμα τους «πράσινους», επικρατώντας 3-2.

Για να έρθει, βέβαια, η μεγάλη ανατροπή έβαλε το... χεράκι του ο Χάβι Γκράθια. Ο τεχνικός της Κέρκυρας έκανε στο δεύτερο ημίχρονο ματ στον Γιώργο Παράσχο και είδε τις δύο αλλαγές του, Ιωάννου, Μαζνόφ να βρίσκουν δίχτυα έπειτα από ασίστ του απελευθερωμένου Χουάν Μαρτίν. Έτσι, οι Φαίακες συνεχίζουν να ελπίζουν στη σωτηρία και κρατούν στην... τσίτα τον Λεβαδειακό.

Οι Βοιωτοί, όπως συνηθίζουν τελευταία, έτσι και απέναντι στην Κέρκυρα προηγήθηκαν γρήγορα. Συγκεκριμένα, ο Σουμπίνιο μπήκε μέσα στην περιοχή από αριστερά, ανατράπηκε από τον Βέντσελ και με εκτέλεση πέναλτι στο 3' άνοιξε το σκορ για τον Λεβαδειακό.

Οι φιλοξενούμενοι, άλλωστε, στις πρόσφατες νίκες τους είχαν φροντίσει να πάρουν νωρίς «κεφάλι» στο σκορ. Το έκαναν απέναντι στην Κέρκυρα (4-3) πριν λίγες ημέρες με τον Πόποβιτς στο 13, στο Αγρίνιο (2-0) απέναντι στον Παναιτωλικό με τον Ναπολεόνι (35') και εντός έδρας (2-0) με τον Σουμπίνιο (10')...

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα