Αναταράξεις στη ΔΗΜΑΡ – Παραιτήθηκε ο Α. Νεφελούδης

Συνεχίζονται οι τριγμοί στη ΔΗΜΑΡ για τις πρόσφατες νομοθετικές ρυθμίσεις της τρικομματικής κυβέρνησης για την αυτοδιοίκηση και το μέτρο της διαθεσιμότητας.

Το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του κόμματος κ. Ανδρέας Νεφελούδης, υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του υπευθύνου του Τομέα αυτοδιοίκησης.

Στέλνοντας επιστολή τόσο προς τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, Φώτη Κουβέλη, όσο και προς το γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, Σπύρο Λυκούδη,

ζητεί την απαλλαγή του από τα καθήκοντά του ως υπευθύνου του κόμματος για την αυτοδιοίκηση αφού, όπως σημειώνει δεν είναι σε θέση αφενός ως αιρετός αφετέρου ως εργαζόμενος στον αυτοδιοικητικό χώρο, να εκπροσωπεί το κόμμα «που οδηγεί στον οικονομικό μαρασμό τον χώρο, που συναινεί στις αντισυνταγματικές διατάξεις και προωθεί οριζόντια μέτρα για το ανθρώπινο δυναμικό της αυτοδιοίκησης».

Σύμφωνα με τον Ανδρέα Νεφελούδη, όλα όσα αποφασίστηκαν όψιμα, κινούνται στη γραμμή «της ακραίας νεοφιλελεύθερης πολιτικής που διαπνέει όλο το πλαίσιο».

Αναφορικά με το μέτρο της εφεδρείας ο κ. Νεφελούδης επισημαίνει πως «υπό το πρόσχημα και με τον ψευδεπίγραφο τίτλο της κινητικότητας, βρίσκονται στον ''αέρα'' σήμερα 2.500 εργαζόμενοι, ως θυσία στον βωμό της τρόικα».

Keywords
Τυχαία Θέματα