Ανάπαυση και οργάνωση πριν την έκλειψη

Η επερχόμενη σεληνιακή έκλειψη του Σαββάτου που θα συμβεί στον άξονα Ζυγού – Κριού έχει ήδη αρχίσει να μας επηρεάζει…

Η Σελήνη βρίσκεται ακόμα στο Λιοντάρι και μέχρι το βράδυ στις 9 που θα αλλάξει ζώδιο και θα εισέλθει στην Παρθένο θα πορεύεται μοναχικά στο ζωδιακό αφού δεν πρόκειται να σχηματίσει όψη με άλλον πλανήτη.

Η κατάσταση αυτή της Σελήνης ενδείκνυται περισσότερο για να εκτιμήσουμε και να σκεφτούμε, παρά για να τα πράξουμε. Το διάστημα αυτό ας απολαύσουμε την αλλαγή της ώρας, το μεγάλωμα της ημέρας και τον ερχομό της άνοιξης, κάνοντας σχέδια για το μέλλον χωρίς να κάνουμε σημαντικές

κινήσεις.

Στην παρούσα φάση οι ουρανοί μας παρέχουν την ευκαιρία να δώσουμε χρόνο στον εαυτό μας και να κάνουμε μια δεύτερη ανάγνωση στα θέματά μας. Γι’ αυτό καλό θα ήταν να αποφύγουμε μια νέα αγορά, μια υπογραφή, μια συμφωνία, την έναρξη μιας σπουδής, διακανονισμούς σε τράπεζες και κάθε τι που θεωρούμε εμείς σημαντικό.

Αφουγκραζόμαστε καταστάσεις και δρώμενα αλλά δεν κινούμε καταστάσεις, απλώς σκεφτόμαστε τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να πραγματοποιήσουμε τα σχέδιά μας.

Η πρώτη όψη που θα κάνει η Σελήνη το βράδυ μόλις μπει στην Παρθένο είναι ένα τρίγωνο με τον Άρη στον Ταύρο, το οποίο θα είναι ήδη σε ισχύ από το απόγευμα και θα μας παρακινεί σε πρακτικές και οργανωτικές σκέψεις. Με τη Σελήνη στην Παρθένο πια και για το επόμενο διήμερο μέχρι την έκλειψη, σκεφτόμαστε την υγεία και την ψυχολογία μας, δίνουμε χρόνο στον εαυτό μας για να ακολουθήσει μια μετριοπαθή συμπεριφορά και προσπαθούμε να οργανώσουμε το χρόνο και τα έργα μας.

Το διάστημα αυτό προσφέρεται για να κάνουμε συλλογισμούς, υπολογισμούς, να αναλύσουμε και να βάλουμε τάξη στην καθημερινότητά μας. Είναι μια καλή ευκαιρία να επιδοθούμε σε σωματική άσκηση, να κάνουμε υγιεινή διατροφή και να ελέγξουμε τα θέματα της υγείας μας, που είναι πάνω απ’ όλα. Πολλοί θα καταφύγουμε σε βιταμινούχα σκευάσματα ή άλλες μεθόδους προκειμένου να νιώσουμε καλύτερα και να μετριάσουμε το υπερβολικό άγχος που νιώθουμε.

Εν κατακλείδι, σήμερα και τις επόμενες δύο μέρες, καλό θα είναι να μαζέψουμε ενέργεια και να προετοιμαστούμε για τη σεληνιακή έκλειψη που έρχεται να μας δοκιμάσει (κυρίως συναισθηματικά) και να επιφέρει ισορροπία ανάμεσα στις προσωπικές μας ανάγκες, επιδιώξεις ή επιθυμίες και στη σχέση μας με τον κοινωνικό και οικογενειακό περίγυρο.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει το σημερινό πλανητικό σκηνικό τα 12 ζώδια:

Λέοντες και Υδροχόοι νιώθουν κάπως χαμένοι και χρειάζεται να βρουν μια κατεύθυνση, μια άκρη, που θα αρχίσουν να ξετυλίγουν το κουβάρι τους. Όχι να κάνουν καινούργια ξεκινήματα, αλλά να προσπαθήσουν να βάλουν τις βάσεις.

Ταύροι και Σκορπιοί από το απόγευμα και μετά ενεργοποιούνται και ευνοούνται σε κάθε απόπειρα συγκέντρωσης και δράσης, που αποσκοπεί στο να εξισορροπήσουν συναισθηματικά και διανοητικά.

Παρθένοι, Αιγόκεροι, Ιχθύες και Καρκίνοι ψάχνουν τρόπους να ελιχθούν και να αποφύγουν τις δυσκολίες και τις παγίδες. Είναι περισσότερο υποψιασμένοι από όλους και μπορεί να καταφύγουν σε δολοπλοκίες προκειμένου να κάνουν αυτό που θέλουν.

Ζυγοί, Κριοί, Δίδυμοι και Τοξότες παραμένουν σε μια εφηβική συμπεριφορά και αντιμετώπιση, δείχνουν να μην επηρεάζονται φαινομενικά, αλλά μέσα τους λειτουργούν σαν ηφαίστεια έτοιμα να ξεσπάσουν ανά πάσα στιγμή.

Άκουσε όσα είπε σήμερα για ΟΛΑ τα ζώδια η Κατερίνα Σαλωνίκη, στην εκπομπή Hit Wake up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!

https://soundcloud.com/astrology_gr/31032015a

Διάβασε επίσης στο astrology.gr:

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 31/3;

Μυαλό VS Καρδιά: Ο δικός σου νικητής, ποιος είναι;

Οι τυχερές και όμορφες στιγμές της ημέρας: Τρίτη 31 Μαρτίου

Ερωτικό ωροσκόπιο 31/3

Keywords
Τυχαία Θέματα